Nu-mi fac griji, la cum au fost subiectele de anul trecut, zici ca au fost facute pentru inapoiati psihic
Am avut o ambitie la inceput sa ma fac profesor de matematica ca mama. Nu stiu daca o sa ajung acolo sau altundeva. Daca o sa ajung o sa ma fac cu dubla specializare, adica si pe informatica. Daca nu, ceva in programare. Nu prea am incredere ca o sa imi ating unele teluri. Acum am un nou hobby sa scriu. Mama si tata mereu axati pe partea reala s-au si mirat. Acum ma intreb cum ar fi fost daca as fi mers pe uman...Adica si la istorie eram foarte bun, si profa mea de istorie din generala imi spunea ca sunt foarte bun pe partea asta umana dar nu ma cunostea cum sunt si pe real. Dar am zis ca e mai banos asa daca merg pe real si ca am mai multe posibilitati. Acum habar nu am ce mi-ar placea mai mult sa fac. Oricum de aici pot sa ma duc la orice facultate dar si aici sunt foarte nehotarat ce sa aleg. Si e tarziu trebuia sa fiu mai hotarat ca si multi profesori imi spun ca "specific tinerilor din ziua de azi", adica multi habar nu avem ce vrem sa facem, ce ne-ar placea. Oricum parca acum sunt mai nehotarat chiar decat eram cand am inceput liceul. Trec si printr-o stare mai ciudata poate si asta e o consecinta a dezinteresului meu. Oricum nu conteaza asta Merci pentru funda...
Zău?
Serioss?). Zi tu de nu seamana)
Nu-mi pot da seama.Tu-l cunoșteai mai bine...
Totuși, Doub, nu-i el, n-are cum sa fie el.I-am sugerat sa-și facă alt cont ca să remediați problema dar n-a vrut deci...
El e.
Bravo! Uite ce fericită e!
Fericita? Mai degraba mandra de mine ca mi-am dat seama.
Nu e vorba ca e fericita. Dar e un fel de Julieta si acel Romeo se pare ca a cam lasat-o si acum crede ca eu sunt. Imi place sa fac oamenii fericiti nu ma intelege gresit, dar oricum mai devreme sau mai tarziu isi va da seama ca nu sunt cine crede ea si se va simti ciudat. Daca vreti mai multe informatii am mai folosit TPU acum mai mult timp cu un cont numit "Preotul". Am fost suspendat pentru ca am pus imaginea patriarhului, adia cred ca d-aia. Eh nu conteaza
Eh, da, acum mă simt cam nasol...m-a fraierit
LOL! Happy end...
Ok...
Mno, nu, nu e "happy end")
E prea repede să mă gândesc la asta
Sunt genul care lasă totul pe ultima sută de metri, dar evident, dacă vreau să iau o notă bună la bac va trebui să trec peste acest obicei prost.
Eu dau bacul din română, mate și geografie.
La română nu e mare chestie, puțin mai greu cu subiectul 3, în rest e ok.
La geografie e destul de logic. Dacă ai învățat logic, cu harta în față și ai puțină memorie vizuală, poți să consideri că ai luat minim 6.
La mate e cel mai greu. Dar sper să mă descurc.
Cati mai ai?
Am, am
Oohh.(0_0) ce trist..Imi pare rau pentru tine, asta adica pentru voi. Sper sa va impacati!
D-dar nu ne-am certat.Adevarul e ca sora lui, Admiterea, tocmai ne-a oferit putin timp singuri s-si doar ce incepem sa ne obisnuim unul cu altul.Pare de treaba
Hmm.E foarte de treaba.
anonim_4396 întreabă:
Siminik întreabă:
anonim_4396 întreabă: