Psihologia e plictisitoare si de tocit.anteprenoriala e super. te invata cum sa iti faci propria afacere de succes. daca vei avea un profesor cum am avut eu, o sa fie super, deoarece noi am participat la diverse concursuri si competitii cu premiieste tare funny
chimia, pff...chimia trebuie sa ti pasul cu ea.ca la matematica.invata fiecare lectie, iti va fi mai usor. daca trec cateva lectii si nu sti cu ce se "mananca" ai incurcat-o, pentru ca nu vei mai intelege nimic si iti va fi foarte greu sa o iei de la capat.esti si la stiinte ale naturii si probabil se axeaza mai mult pe chimie.(eu sunt la mate info intensiv si au fost decat 2ore de chimie pe saptamana)bafta multa! ai sa vezi ca nu sunt asa rele(cel putin anteprenoriala si chimia
te pup!
Psihologia nu este plictisitoare! Este chiar interesanta si fascinanta, totul e sa fii interesat/a si sa ai si un prof. cat de cat dedicat meseriei. Eu nu am avut, dar asta nu m-a impiedicat sa invat singura si sa imi doresc sa urmez aceasta facultate. :d
@dedesh daca profesorul tau ar sti sa faca o afacere de succes fi sigura ca n-ar mai fi in invatamant. El va invata doar cum sa puneti bazale unei afaceri