anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum suntem vazuti noi europenii de americani? Adica suntem laudati big grin? tari cu nivel inalt de trai sau culturi si traditii frumoase?

6 răspunsuri:
| EuSiCuMine a răspuns:

Ceea ce stiu sigur este ca noi suntem laudati pentru melodiile noastre. Adica pentru muzica din tara noastra, cantaretii nosti. Tara este cunoscuta cel mai mult datorita muzici :*

| maryana5 a răspuns:

Da suntem laudati. Orice american isi doreste sa calatoreasca in Europa in timpul vietii, asa cum noi vrem sa mergem in America.
In timp ce pe noi ne fascineaza tehnologia si mentalitatea occidentala, ei sunt atrasi de traditiile si cultura noastra. Spre exemplu, corida spaniola, pizza si spaghetti italienesti, moda frantuzeasca, accentul britanic s.a.m.d. Dar sa nu uitam ca nu e om care sa nu fi auzit de Dracula si Castelul Bran. Motiv de lauda si cinste asupra tarii noastre si un mare obiectiv turistic, pe care inca nu stim sa il exploatam!

Ave Europa.
xoxo, Mary peace sign

| LoveÈℓa a răspuns:

Cred ca tarile europene sunt cunoscute printre americani pentru culturi si traditii frumoase.Adicaaaa, doar America, nu are o istorie prea lunga.Mie personal mi se pare ca are o istorie seaca.Pe cand tarile europene te uimesc cu culturile si traditiile.Sa ne gandim de exemplu la Grecia, la legendele fermecatoare si nemaigasite sau la Italia cu frumoasa capitala Roma impodobita de ruinele stravechi ale faimosului imperiu Roman, Spania, Bulgaria, Irlanda, Anglia mai sunt multe de enumerat.In privinta nivelului de trai orice tara, orice continent are problemele si beneficiile ei.Pana la urma foarte multi isi au radacinile in Europa.Nu numai din America dar si din Australia si Asia(exceptand africanii). Cred ca in cea ce priveste culturi si traditi frumoase ai mai multe de vizitat in Europa.

| yonutz1 a răspuns:

Americanii de obicei se cred cei mai destepti si mai tari. Dar poti sa te uiti si tu pe la filme de gen Eurotrip sa vezi ce parere au despre noi. Mai ales despre Amsterdam big grin

| Ezyo a răspuns:

Poporul român da lumii o contributie dintre cele mai de pret, prin originalitatea civilizatiei sale care a reusit sa cladeasca o societate cu adevarat europeana de o savoare aparte.
Suntem fundati pe o cultura spontana, rurala.

| php a răspuns:

Din cate stiu eu nu suntem foarte bine vazut dar nici rau nu suntemhee hee Cum sa mai zis muzica noastra e apreciata foarte mult peste hotarehappy