| dark1angel a întrebat:

Cum traduc in engleza:Buna! Sunt din Romania si rochia mea nu a sosit. A trecut deja o saptamana de cand am castigat-o.

Răspuns Câştigător
| Daniel2332 a răspuns:

Dglbunicu esti praf frate nu mai folosi google laughing
oricum: Hello! I am from Romania and my dress didn't arrive. Its been a week since i won it.

5 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Dureaza mai mult sa ajunga rochia la tine daca e in strainatate. daca e in state dureaza vreo 2 saptamani. pana isi fac situatiile cu castigatorii, pana o ambaleaza si o expediaza dureaza ceva, plus drumul efectiv, deci mai asteapta putin.

| dark1angel explică (pentru mixxjim):

Aa da? si tu ai avut o astfel de situatie? mi-au trimis un email cu un site a unei poste din singapore si un cod ..sa imi urmaresc coletul..si habar nu am ce sa fac plus ca nu stiu nici engleza..greu.

| mixxjim a răspuns (pentru dark1angel):

Atunci intra pe acel site si baga codul si o sa-ti arate unde se afla coletul tau in acest moment. asta inseamna ca l-au expediat, ca a plecat de la ei, pe acel site poti vedea cand a plecat, a ajuns nu stiu unde, a fost receptionat nu stiu unde... acum gandeste-te si tu cat drum are de facut din Singapore pana aici laughing uita-te pe acel site ca nu e mare lucru de vazut in engleza, numele tarilor/localitatilor le poti banui iar pentru 1 cuvant-doua cat e scris la descriere poti folosi google. daca au trimis rochia degeaba le scrii, or sa-ti raspunda sa te interesezi la posta. daca chiar nu te descurci, da-mi site-ul de posta si codul si-ti spun pe unde ti se plimba rochia singurica, fara tine happy

| dark1angel explică (pentru mixxjim):

Da ti-l dau daca esti amabila sa t euiti ca eu nu stiu unde sa bag codul ..deci iti dau mesajul d ela ei: This is the tracking number for the free leggings #RF104610685SG, just follow your parcel in this link: http://www.singpost.com/index.php
After you receive the dress, please share your look with us on our facebook or send me your post link. It means a lot to us, thanks in advance!

| dglbunicu a răspuns:

Hi! I'm from Romania and my isn't came. It's been past about a week when i won it. Fundabatting eyelashes?

Întrebări similare