Dglbunicu esti praf frate nu mai folosi google
oricum: Hello! I am from Romania and my dress didn't arrive. Its been a week since i won it.
Dureaza mai mult sa ajunga rochia la tine daca e in strainatate. daca e in state dureaza vreo 2 saptamani. pana isi fac situatiile cu castigatorii, pana o ambaleaza si o expediaza dureaza ceva, plus drumul efectiv, deci mai asteapta putin.
Aa da? si tu ai avut o astfel de situatie? mi-au trimis un email cu un site a unei poste din singapore si un cod ..sa imi urmaresc coletul..si habar nu am ce sa fac plus ca nu stiu nici engleza..greu.
Atunci intra pe acel site si baga codul si o sa-ti arate unde se afla coletul tau in acest moment. asta inseamna ca l-au expediat, ca a plecat de la ei, pe acel site poti vedea cand a plecat, a ajuns nu stiu unde, a fost receptionat nu stiu unde... acum gandeste-te si tu cat drum are de facut din Singapore pana aici uita-te pe acel site ca nu e mare lucru de vazut in engleza, numele tarilor/localitatilor le poti banui iar pentru 1 cuvant-doua cat e scris la descriere poti folosi google. daca au trimis rochia degeaba le scrii, or sa-ti raspunda sa te interesezi la posta. daca chiar nu te descurci, da-mi site-ul de posta si codul si-ti spun pe unde ti se plimba rochia singurica, fara tine
Da ti-l dau daca esti amabila sa t euiti ca eu nu stiu unde sa bag codul ..deci iti dau mesajul d ela ei: This is the tracking number for the free leggings #RF104610685SG, just follow your parcel in this link: http://www.singpost.com/index.php
After you receive the dress, please share your look with us on our facebook or send me your post link. It means a lot to us, thanks in advance!
Hi! I'm from Romania and my isn't came. It's been past about a week when i won it. Funda?
dark1angel întreabă:
anaadiaconu întreabă: