Tuturor ni se intampla. Eu incerc sa tac, imi infig unghiile in palme si ma retrag la baie unde 10 minute plang de draci. Apoi analizez la rece faza si intotdeauna las de la mine cat pot. In tot cazul, cand ies nu mai sunt nervoasa, ci calma si categorica. Nu spun niciodata lucruri ireparabile.
Eu nu ma mai enervez: nervii imi distrug tenul, fac riduri si imi consuma energie aiurea.
Imi spun tot timpul "nervii mei prea scumpi sa ii dau tuturor dobitocilor". Iau totul ca o gluma; iar, intr-un final, totul e o gluma!
Numeri RAR, pana la 10, sau 20, sau 30! Tragi aer adanc in piept, de cateva ori, gandesti!, si abia apoi, vorbesti si actionezi! Si nu mai fa prostii!
Uneori si plansul e o forma buna de a te descarca de nervi...decat sa-ti descarci nervii pe cine iti iese in cale.Depinde de firea fiecaruia.
Eu incerk sa ma calmez
ascult muzica, dansez, ies prin oras, dar toate astea le fac singura...nu am nevoie de nimeni prin zona pentru ca mai rau fac...si cum au spus si ceilalti plang, pentru a ma descark si pe urma revin din nou la realitate
pana la urma toatre trec asa ca si criza mea de nervi e trecatoare
Ascult muzica data la maxim(sau la casti). de preferabil cat mai "rea".
Ascult muzica data la maxim(sau la casti).de preferabil cat mai "rea".
Evita pe cat posibil situatiile care t aduc in acest stadiu
daca nu poti sa t stapanesti sa faci prostioare at cand esti nervoasa at trebuie sa iti asumi responsabilitatea.inceraca dupa sa nu mai regreti... fa tot posibilul sa le rezolvi...
eu incerc sa vb cu un prieten/prietena. poate cu un sfat cv ma poate ajuta.mama imi este alaturi mereu.plang insa imi dau seama k sunt faptele mele sh acum platesc pentru ele
Stiu cum e si eu sunt o persoana ce se supara repede, advarat e foarte greu sa iti controlezi frustrarea, pai este bine sa stai departe de persoane si sa de descarci (plans). Asta fac eu.
Ma enervez foarte greu... dar si cand se intampla, sunt foarte impulsiva si spun lucruri pe care le regret... abia dupa ce ma "descarc", ma calmez...
Eu incerc sa fiu calculata in astfel de situatii, desi nu mereu reusesc.deseori ma descarc plangand si dupa asta este musai sa iau o gura de aer, dupa care ma calmez.nu mi s-a intamplat niciodata sa imi fac mie rau, nejudecand din cauza nervilor ba chiar reusesc sa-mi controlez mintea si eventualele ''iesiri''.
La fel ca Anna, plang! inainte sa plang incerc sa nu vorbesc pentru ca stiu ca o sa regret. Tac pur si simplu pana ma ia plansul. dupa ce plang am o durere de cap teribila dar macar stiu ca nu am facut ce nu trebuia sau nu am zis ceva ce regretam dupa.
Si eu la fel! Uita vrajeala cu numaratul, plansul etc. Este bine sa nu tii in tine nimic ci sa te exteriorizezi. Poate nu-i bine pentru ceilalti din jur dar pentru mine sigur este.Aici sunt egoista caci am grija de mine.
Cine stie? Depinde, pe unii ii ajuta plansul si numaratul dar pe mine nu ma ajuta nimic si sunt la fel ca tine, dupa regret din tot sufletul.Cred ca trebuie sa gasim acel ceva care ne aduce nervoase si sa incercam sa omitem. Iesiri la aer liber, lucrurile placute cred ca ne vor calma mai mult...normal,pentru cine are timp de asa ceva.Acum scriu sa ma descarc, tocmai am certato pe fetita mea ca nu si-a facut bine temele iar acum imi pare foarte rau, ma enervez pe moment apoi imi trece.Pffffffffffffffff, ce dura e viata!
Sunt in aceiasi situatie.nu mi-am gasit niciodata un raspuns la ce trebuie sa fac
cred ca totul este din interior.as vrea mult sa stiu ce se poate face pentru a se putea controla pentru ca l nervi am facut multe rle dupa care m-am cait...cateodata ma urasc pentru ceea ce sunt... dar ce pèot sa fac daca eu sunt mai sensibila ca altii si le iau in alta maniera
Eu foarte des ma cert cu mama, chiar zi nu exista in care noi sa nu ne certam, si stiu ca vorbesc uneori fara sa-mi dau seama, si regret! si incepem cearta din cauza unor numicuri, si daca mama imi reproseaza ceva, eu repede ma inervez si se incepe cearta cea mare! Ce sa fac? Ajutati-ma! Vreau sa fiu mai calma, mai rabdatoare! Any'
alexcatalin13 întreabă: