| MANDY_2679 a întrebat:

Cum va fi anul acesta examenul de clasa a 8a?
Am inteles ca vom da la sfarsitul anului examen la mate si romana.Nu dam nimic la istorie sau geogra?

Lamuriti-ma pls si pe mine ca nu inteleg nimic!straight face

10 răspunsuri:
| Andreea_1850 a răspuns:

La sfarsit de an se da la mate si la romana
si in fiecare semestru la geogra sau istorie [depinde cum vrei tu]happy

| mistikk a răspuns:

Buna MANDY anul acesta la clasa a8a se vor da in luna iunie 2 examene unul la matematica si unul la romana se vor da in scoli in mai apare o mica problema daca elevii sunt mai putin de 10 se va da in cea mai apropiata scoala care depaseste acest numar de elevi media din generala din gimnaziu.va conta 50% din media de admitere la liceu iar 50% va conta rezultatul la cele doua testari se afce media intre ele si rezulta media de admitere iar cu acea medie te inscrii la ce profil vrei in functie de medie

| elaela18 a răspuns:

Pai si eu sunt intr-8-a
si am inteles ca examenele le dam dupa termianrea scolii adica pe 20-22 cam asa thinking
si da
dam tezele la geogra sau istorie
depinde ce alegi thinking
daca alegi spre exemplu istorie (ce am ales eu )
la istorie dai teza si in sem 1 si in sem 2
si media va fi 50 media celor 4 ani si 50 media tezelor
deci spor la treabawinking

| daiana a răspuns:

Ba da
dam :
teze normale la fiecare sfarsit de semenstru la mate si romana
teza la istorie sau geografie(la alegere)
si examen la mate si romana la sfarsit. in iunie. :*

| RBC07 a răspuns:

In timpul anului scoalar o sa dam tezele ( mate, romana, ist/ geo.) iar la sfarsitul anului vom da examen separat: la romana si la mate.

| virtuallove a răspuns:

Vom da examen din matematica si romana din toata materia incepand cu clasa a 5 a. Media de admitere va fi 50% examene si 50% media din 5-8.

| doroteea a răspuns:

Poi si eu sunt a8-a si din cate am inteles vor fi evaluarile astea in educatie la romana si matematica( noi o sa luam vacanta de vara cu o saptamana mai devreme) si din cate am inteles o sa dam teza la istorie sau geografie pe ambele semestre( dar de exemplu daca alegi sa dai teza la geografie pe primul sem, pe al 2-lea tot le geografie dai teza). Si am inteles ca evaluarea asta in educatie conteaza 50% pentru nota cu care intri la liceu(si 50% media parca pe clasele 5-8).

| andreea4ever a răspuns:

Pai... din cate stiu eu inca nu e sigur, e posibil sa dam, dar e foarte posibil de asemenea sa nu dam.

Depinde ce sa mai voteaza

Eu sper sa nu dam pentru ca vom avea pre mult de invatat si e prea mult stres.

Oircum.Bafta de acum :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, la istoria sau la geografie nu dam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da