La sfarsit de an se da la mate si la romana
si in fiecare semestru la geogra sau istorie [depinde cum vrei tu]
Buna MANDY anul acesta la clasa a8a se vor da in luna iunie 2 examene unul la matematica si unul la romana se vor da in scoli in mai apare o mica problema daca elevii sunt mai putin de 10 se va da in cea mai apropiata scoala care depaseste acest numar de elevi media din generala din gimnaziu.va conta 50% din media de admitere la liceu iar 50% va conta rezultatul la cele doua testari se afce media intre ele si rezulta media de admitere iar cu acea medie te inscrii la ce profil vrei in functie de medie
Pai si eu sunt intr-8-a
si am inteles ca examenele le dam dupa termianrea scolii adica pe 20-22 cam asa
si da
dam tezele la geogra sau istorie
depinde ce alegi
daca alegi spre exemplu istorie (ce am ales eu )
la istorie dai teza si in sem 1 si in sem 2
si media va fi 50 media celor 4 ani si 50 media tezelor
deci spor la treaba
Ba da
dam :
teze normale la fiecare sfarsit de semenstru la mate si romana
teza la istorie sau geografie(la alegere)
si examen la mate si romana la sfarsit. in iunie. :*
In timpul anului scoalar o sa dam tezele ( mate, romana, ist/ geo.) iar la sfarsitul anului vom da examen separat: la romana si la mate.
Vom da examen din matematica si romana din toata materia incepand cu clasa a 5 a. Media de admitere va fi 50% examene si 50% media din 5-8.
Poi si eu sunt a8-a si din cate am inteles vor fi evaluarile astea in educatie la romana si matematica( noi o sa luam vacanta de vara cu o saptamana mai devreme) si din cate am inteles o sa dam teza la istorie sau geografie pe ambele semestre( dar de exemplu daca alegi sa dai teza la geografie pe primul sem, pe al 2-lea tot le geografie dai teza). Si am inteles ca evaluarea asta in educatie conteaza 50% pentru nota cu care intri la liceu(si 50% media parca pe clasele 5-8).
Pai... din cate stiu eu inca nu e sigur, e posibil sa dam, dar e foarte posibil de asemenea sa nu dam.
Depinde ce sa mai voteaza
Eu sper sa nu dam pentru ca vom avea pre mult de invatat si e prea mult stres.
Oircum.Bafta de acum :X