| queeny a întrebat:

Cum va fi in 2050? :X

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai poluat ca acum dacă nu se i-au măsuri.De ce?

| ELD a răspuns:

laughing In ce situtie suntem noi acumlaughing...om mai trai pana atunci sau ne va mank cainiilaughing)

| Ana a răspuns:

Daca il mai apucam laughing glumesc, nu stiu, sper sa fie din ce in ce mai bine.

| francesca a răspuns:

Frig si intuneric pentru unii, lumina si soare pentru altii.pentru tine cum va fi?

| Xonia a răspuns:

Pai eu voi fi cam batrana:-s
Sper sa mai apuc sa traiesc pana atunci
Va fi misto(sper)
Sa fie mai multi copaci, sa numai fie poluare, sa avem in presedinte cum-se-cade, parlamentarii sa numai fure
Dar momentan nu vreau sa ma gandesc la viitor ca acum sunt inca copil, iar atunci voi fi batrana
Pa-pa

| DeyCj a răspuns:

Mai rău ca acum. După cum se arată tot mai rău va fi.

| Aurelia_6050 a răspuns:

Voi avea 54 de ani laughing
Bine, acum la modul serios. Nu stiu.lumea se va moderniza si mai mult, sau.sau poate totul se va schimba in alt fel decat cel la care ne gandim noi. Ma refer la sfarsitul lumii. Desi eu nu cred ca in 2012 va fi sfarsitul lumii, poate pana in 2050 vine straight face Nu se stie...

| adidas_2976 a răspuns:

Nu vom mai fi noi in 2050! vorbesc serios.

| atat a răspuns:

Stie eu
1 varianta:nu va mai exista nimic pe pamant star(viata)
2 varianta:poate o sa mai existe ceva. numai ca toate vor fi anormale adica:masini care zboara dar nu ca avioanele, case care plutesc in aer si altele:d

| SatanaInIzmene a răspuns:

Tu moarta, noi vii!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Probabil incalzirea globala va fi la cote maxime daca nu se gasesc solutii pana atunci.

| shadovv a răspuns:

Foarte belea laughing

| nickolass25 a răspuns:

Vrei sa stii cum va fi viitorul in 2050? Uita-te pe Boomerang la "The Jetsons" laughing rolling on the floorwinkingbig grin rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muulti rromi. straight face Am citit undeva ca in 2050 numarul tiganilor va fi egal cu cel al romanilor. Sper sa nu fie adevarat :-ss

| ihornea04 a răspuns:

Nu cum iti imaginezi/proiectezi ceva conteaza, ci daca vei putea sa realizezi ceea ce vrei. Peste 50 nu vom diferi decat prin tehnologie, diferentele urmand a deveni cosmice, la propriu. In rest, va creste procentul tarilor sarace si se va reduce cel al tarilor dezvoltate. Lupta pentru putere va continua, dar "cu alte mijloace", perdantii si castigatorii, ramanand in linii mari aceiasi. Armatele vor reprezenta cu totul si cu totul altceva dacat sun astazi, dpadv structural si al dotarii. Pitele de capital se vor restructura din temelii, omenirea accetuand conceptul de virtual inn acest domeniu. Era Informatiei si modul in care natiunile se vor integra cerintelor, vor fi cele doua caracteristici care vor definii portretul lumii in 2050. lumea evoluaeza, dar nu-si modifica trasaturile fundamentale: va ramane organizata in jurul unor poli de putere, in doua sau mai multe sisteme economice si sociale, globalizarea fiind un proces care se va fi încheiat, dar de ale carui rezultate omenirea nu este multumita. Dezvoltarea tehnologica va indice decalaje insurmontabile, care in planul relatiilor internationale se vor materializa intr-o noua ordine mondiala, care paradoxal va conduce la dezvoltare.

Întrebări similare