Pai ce, profesorii de franceza au ceva diferit de ceilalti? Cred ca ai vrut sa intrebi cum ne plac profesorii nostri, in general.
In clasa a 5-a, a 6-a si a 7-a am avut o profesoara tanara de franceza care a fost de asemenea si foarte draguta.Intelegeai ce iti explica si chiar s-a ocupat serios de noi.Anul aceasta(clasa a 8-a), ea si-a luat concediu medical un an deoarece a avut probleme in familie, am fost atat de trista incat am plans o seara intrega.Ne-a venit o doamna mai in varsta si spre norocul meu, este destul de ok. M-am facut remarcata din primele ore, deci acum sunt preferata ei.Are un obicei de a nu da note pe un criteriu adevarat, iti da note bune daca ai fost cuminte, se mai uita ce note mai ai la celelalte materii etc, dar daca intr-adevar ai raspuns foarte mult intr-o ora, te rasplateste.De aceea, nu prea este suportata de ceilalti si isi bat joc de ea.Lucrul cel mai bun este ca nu ne-a dat niciodata test si nici nu o va mai face.
-cl 5: profa se urca pe catedra pentru ca "auzea" soareci
-cl 6: manca guma in fata noastra in timp ce noi trebuia sa copiem din manual(de aceea nici nu am inteles vreodata franceza)
-cl 7: s-a saturat de noi pentru ca faceam galagie
-cl 8: in ultima ora(care cadea vinerea cand eram extenuati), ne uitam la tarzan pe laptopul ei
-cl 9: am o profa care de la inceput nu m-a placut si imi pune numai 6
-cl 10: nici acu nu am scapat de ea si nu stiu ce sa fac )
Nu am nimerit nici un profesor de franceza placut si fac franceza dp clasa a 3-a.
1 P a 3 a aveam 1 profesoara nebuna!, daca nu sti un cuvant bine incepea sa stearga podeaua cu parul tau, palme ...etc. Eu am avut noroc cu sora mai mare care a facut si ea cu profesoara respectiva iar profesoara cand auzea de numele meu de familie
chiar daca eu nu stiam nimic spune ca sunt sunt baiat bun eu,,,
pe a 5 -a am dat de alta nebuna nu dadea note peste 8.maxim 9
pe a 8 am avut o profesoara cuminte,,, dar din pacate nu a rezistat decat o luna la noi
pe a 9 -10 facem cu o profesoara in varsta nu ne stie dp nume dar da note dp cum ii vine ei, 2 5 7 10 tot aia e.
La mine la scoala, profesoara de franceza nu este dupa modelul ala tipic stupid : costum, coc, bijuterii si accent enervant E cea mai de treaba profa ever. Este tanara, pana in 25 de ani, stie sa faca mistouri, ne zice bancuri in franceza, deci... pe scurt e o placere sa inveti franceza cu asa profesor
anonim_4396 întreabă: