| aicinuehi5 a întrebat:

Cum va place sa traiti viata? Cu femei frumoase, bautura, prin bar si cluburi. Sau o viata incentinata, cu arta, filozofie, poezii, literatura, cultura, discutiind despre frumusetea vietii prin limba franceza?

8 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

A 2-a varianta.

| Cartitza a răspuns:

Aaa...Aia cu filosofia (si vezi ca filozofia cum ai scris inseamna in latina veche iubitor de intuneric)

| JohnnyBi a răspuns:

Am 30 de ani cat timp sa fiu tanar. femei, bautura si cluburi laughing. nu o sa imi fac amintiri stand intr-un muzeu discutand despre Kant. o sa le povestesc fiilor si nepotilor cata filozofie stiu eu si ce viata plictisitoare am dus la opera sau cum mi-am trait viata din plin, profitand de tot ce are de oferit. si de la 30 de ani am timp de restul happy

| Prettymadam a răspuns:

Nu stiu cum altora, dar mie a 2-a varianta imi place. happy x

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

● Amandoua.

● Dar tin sa cred ca femeile cu adevarat frumoase nu stau prin baruri si rar se gasesc in cluburi deoarece multe isi urmeaza pasiunile si isi valorifica timpul.

| 7Mary7 a răspuns:

Trebuie sa stii sa le combini pe amandoua.happy

| ellena3322 a răspuns:

Eu sunt de parere cat timp esti tanar distreazate cu prietenii in cluburi alea lea alea iar dupa 35 de ani mai pe acasa mai aia mai aia

| Patience a răspuns:

Trebuie sa le combini pe pe amandoua ca timpul trece repede ...Parerea mea este ca e usor sa te distrezi orice poate sa o faca dar e mai greu sa pierzi timpul pictand sau citind o carte... TENTATIA E MARE laughing