| Malvina24 a întrebat:

Cum va pregatiti pentru bacalaureat la limba franceza? ce anume invatati? Ati facut pana acum"ecoute"?(gen listening de la engleza) eu sunt in clasa a 11-a si la noi in manualul de franceza nu sunt prevazute asemenea exercitii si la proba de bac se dau! ce parere aveti? e corect?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa te linistesc, eu sunt in clasa a 12-a si la engleza n-am facut decat de 3 ori acel listening (bine, nu prea dau pe la engleza). De ce nu incerci sa faci acest ecoute acasa? Descarca niste filme frantuzesti si vizioneaza-le, pentru a-ti familiariza urechea cu limba aia incalcita.

5 răspunsuri:
| aisha01eu a răspuns:

Eu imi dau examenul de Delf si fac cursuri platite la scoala.

| kukubau a răspuns:

Je suis une plume de neige qui cherche à te caresser le visage.
Dieu, je voudrais me couler dans ta peau et ne jamais en sortir, Ainsi j’aurais la certitude de ne jamais te perdre.
Peut-être pour un instant, tu as cru que j’étais fou. Peut-être le suis-je. Je suis fou, fou de toi?
Tu es toute ma fortune.tout ce dont j’ai rêvé, tout ce que j’ai souhaité

Peut-être la vie a été cruelle avec moi, tu étais si loin et moi je te cherchais désesperementJe veux te voir, t’embrasser, être à toi seulement et seulement à toi, non pour un instant, mais pour l’éternité
La nuit passe, une musique douce apaise ma solitude
Que puis-je faire? Rien, sinon attendre le moment de nos retrouvailles, le moment où nous serons à nouveau au neuvième(septième en français) ciel.

iata si traducerea
Poate ca pentru o clipa, ai sa crezi ca sunt nebun. Poate ca asa este sunt nebun, nebun dupa tine
Tu esti tot ce am de pret, tot ce am visat, tot ce mi-am dorit
Poate viata mea a fost cruda cu mine, tu sa fii atat de departe si eu sa te caut in disperare
Vreau sa te vad, sa te sarut, sa fiu numai si numai al tau, nu pentru o clipa, ci pentru eternitate
Noaptea trece, o muzica suava imi alina singuratatea
Ce pot face? Nimic, decat sa astept clipa revederii noastre, clipa in care voi fi din nou in al noualea cer.

cel mai bun mod de a exersa pentru bacalaureat tongue laughing

| dya_4589 a răspuns:

Poate s-a modificat acum programa, insa din cate stiu acest tip de exercitii se dau la examenlel de DELF nu la bac, bine daca tu vrei sa dai DELF si sa-l echivalezi ca sa numai dai bacul la franceza asta e partea a 2-a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

/eu imi dau examenul de Delf si se echivaleaza.

| mary10 a răspuns:

Eu ma pregatesc la limba franceza din gramatica si multe exerciti