| Dl.Inginer a întrebat:

Cum va schimba esecurile (profesionale etc), cum le luati si acceptati, stiti sa pierdeti in viata?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, mi-a fost tare greu, dar in timp m-am adaptat. Imi spun: au murit oameni si nu s-a oprit cerul in loc, ce conteaza ca am pierdut...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stiu si sa pierd in viata dar pentru a castiga fac tot posibilul.Sunt o fire incapatanata si atunci cand imi propun ceva trebuie neaparat sa castig.happy

| csintalan a răspuns:

Fiecare pierdere se transforma intr-un castig al amintirilor personale.

| jani a răspuns:

Daca nu stii sa pierzi in viata atunci nu stii nici sa castigi... un sut in fund, un pas inainte...deci fruntea sus viata e plina de surprize...mai putin sau mai mult placute... oricum iti doresc multe surprize placute in viata.

| alexandruh a răspuns:

Depinde cat de mari sunt esecurile. Daca ratezi o promovare sau o prima poate fi un impuls sa te perfectionezi. Daca pierzi mai mult (ex. slujba) in aceste perioade de criza nu toti vor putea sa stie sa piarda

| smooth a răspuns:

Esecurile.hmm da asta e tr sa le luam ca atare, cine e slab pleaca, cine nu supravietuieste si trebuie sa supavietuim pentru a capata experienta necesara vietii pe care trebuie sa o dobandim cumva happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aplic vorba aia: "orice sut in fund e un pas inainte". toate se intampla cu un scop in viata asta, noi ni le facem pe toate cu mana noastra. Da, stiu sa si pierd... dar stiu sa si lupt pentru ceea ce imi doresc. Cum le iau? Ca pe o experienta. happy Din greseli invatam.