anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va simtiti stiind ca Vanghelie va fi un posibil ministru...orgoliul lui ii va cere un scaun ministerial, nu? Sa fie la Ministerul Educatiei/Culturii... unde il vedeti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Monica, eu cred ca Vanghelie este "carnea de tun" pusa la bataie de catre PSD. Nu incetez a ma minuna de cata prostie poate da dovada un om. Vanghelie chiar crede ca este "cineva". Daca ajunge ministrul culturii... Nu mai scriu nimic, fiindca imi creste tensiunea.

19 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

PSD_ul stie ca Vanghelie este un analfabet.Il foloseste pentru ca are influenta asupra anumitor categorii de cetateni, pentru ca mai are bani si pentru ca poate face anumite declaratii fara sa-l traga nimeni la raspundere.

| AvalohAlyn a răspuns:

Vanghelie nu va fi niciun ministru al Culturii sau al Educatiei. Ministrul Educatiei se stie ca va fi Ecaterina Andronescu iar ministrul al culturii e posibil sa fie acelasi care a fost ultima data din partea PSD.Vanghelie nu va fi ministru, veti vedea.

| Irina a răspuns:

@Dmonik, sincer te apreciez.

| Shery a răspuns:

Vanghelie ca Vanghelie... da' nici cu boc nu mi-e rusine laughing

| Fifylici a răspuns:

Pai sa stii ca eu il vad la coada vacii fara suparare si in plus ar ocupa spatiu degeaba daca ar primi un scaun ministerial

| Brotacelu a răspuns:

La educatie laughing ...care este rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orgoliul nostru va cere inca 5 clase in completarea portofoliului, culmea, auzi Ministrul Educatiei /Culturii, dar orice este posibil, avem ciobani in Guvern, de ce nu si un Vanghelie la Cultura, poate schimbam denumirea lui Google cu ocazia asta, in cinstea alesului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciodata nu as rade de o persoana mai puternica ca mine din toate punctele de vedere. oare cati se pot masura cu el in tara asta? nimeni nu poate fi la toate capitolele cel mai bun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu abia astept sa-l vad ministrul educatiei si culturii. Abia atunci cei care au facut atata zarva pe vremea cand democratia era la ea acasa, abia atunci isi vor da seama de prostia ce au facut-o. Sper totusi sa nu ajunga prostanacul presedinte.
@tigergerardalan-Vorbesti prostii.Mai studiaza.Prostanacul nu va ajunge presedinte, asta iti spun eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@magi, eu macar am puterea sa rad, altii sunt vai de ei! Imi permit din cauza inteligentei si a educatiei, intelegi, a Educatiei, care nu ma va lasa niciodata sa nu gandesc! Tu pe ce te bazezi, ca sa citez un alt exemplar idiot?
@TigergeridAlan: inainte de conjunctiile "dar", "iar", "insa"...se pune totdeauna virgula, "se stie", ca sa te citez! Dar nu se stie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact, fix acolo ii este locul, mama ei de treaba! Nici Caragiale nu ar fi fost in stare, in piesele sale, sa aranjeze lucrurile atat de ilar! Dar uite ca si utopiile pot deveni realitate, vai mama noastra, adica a voastra!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se pare ca noua nu ne-a ramas decat CUVANTUL dar pana cand, nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aceasta, deocamdata, declarata victorie mi se pare un fel de ingenunchere a populatiei pentru cea mai lunga ruga de cel putin 10 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@magi: ai perfecta dreptate, nu ma pot abtine, m-ai uimit cu replica "nimeni nu poate fi la toate capitolele cel mai bun". Personajul de care vorbim chiar exceleaza intr-un domeniu: semidoctia! L-am laudat? Scuze!
@allinna: intr-adevar, pana cand? sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@TigergeridAlan: tu trebuia sa iti insusesti lectia de punctuatie si calificativele lasa-ma pe mine sa le dau, pentru asta am facut studii de specialitate! Doare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca o sa faca cariera si la ministerul comunicatiilor si societatii informationale rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Creeaza minister nou, special pentru el. Se va numi Ministerul Care Este.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa ca nici cu coana udrea nu mi-e rusine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anonimul! De ce amesteci borcanele, frate, dupa ce ca n-ai nici curajul de a-ti asuma nu intreg numele, macar nick-ul?!? Taci si du-te, intoarce-te om, nu râmă!