PSD_ul stie ca Vanghelie este un analfabet.Il foloseste pentru ca are influenta asupra anumitor categorii de cetateni, pentru ca mai are bani si pentru ca poate face anumite declaratii fara sa-l traga nimeni la raspundere.
Vanghelie nu va fi niciun ministru al Culturii sau al Educatiei. Ministrul Educatiei se stie ca va fi Ecaterina Andronescu iar ministrul al culturii e posibil sa fie acelasi care a fost ultima data din partea PSD.Vanghelie nu va fi ministru, veti vedea.
Pai sa stii ca eu il vad la coada vacii fara suparare si in plus ar ocupa spatiu degeaba daca ar primi un scaun ministerial
Eu abia astept sa-l vad ministrul educatiei si culturii. Abia atunci cei care au facut atata zarva pe vremea cand democratia era la ea acasa, abia atunci isi vor da seama de prostia ce au facut-o. Sper totusi sa nu ajunga prostanacul presedinte.
@tigergerardalan-Vorbesti prostii.Mai studiaza.Prostanacul nu va ajunge presedinte, asta iti spun eu.
@magi, eu macar am puterea sa rad, altii sunt vai de ei! Imi permit din cauza inteligentei si a educatiei, intelegi, a Educatiei, care nu ma va lasa niciodata sa nu gandesc! Tu pe ce te bazezi, ca sa citez un alt exemplar idiot?
@TigergeridAlan: inainte de conjunctiile "dar", "iar", "insa"...se pune totdeauna virgula, "se stie", ca sa te citez! Dar nu se stie!