Mi s-a parut mai usor la romana. :d
Si mie mi-a luat mult timp xD Desi nu stiu de ce, oi fi lucrat eu dezordonat. De obicei nu imi lua 2 ore sa termin o varianta.
Si vad ca majoritatea e de parere ca ultima problema a fost cea mai grea. Mie nu mi s-a parut cine stie ce Mi s-a parut mai grea prima de la partea a 3a Dar doar din cauza distantei aleia de la punctu' c.
In concluzie, a fost... asa si asa.
Stupida rau de toto! adica frate ultima problema de unde naiba au scos-o? Imi pare rau dar nu sunt un geniu ca sa pot rezolva prostia aia!
Subiectele au fost usurele, dar cel putin la mine in clasa s-a copiat pe rupte.Toata lumea, in afara de mine.si da, ma laud, dar e adevarat.. macar am constiinta curata.ca iau nota pe merit. la subiectul 3 la ex 2.primul punct, n-a fost prea clar...am calculat distanta ca raza primului semicerc+MD...eu asa am inteles ca e.sper sa fie bine.
Culmea.eu am facut problema. 2 de la partea a III a si m`am incurcat la 1 voi cum v-ati descurcat?
Mai grea decat ma asteptam...ex 2 de la subiectul 2 o fost cam stupid, si ultima problema de la partea a 3 la fel.>.
Grea, comparando cu cea de la sesiunea speciala! Si cred ca iau 5, dar eu nu is de 5 la mate .