anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi s-a parut primul an de facultate? Ce domeniu ati ales? Ce fel de colegi si profesori ati avut? Cum vi s-a parut prima sesiune?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

A fost ciudat, eram mult mai liber decat in scoala, lucrurile insa parea mult mai grele. La prima sesiune mi s-a parut o gluma bacul fata de cat trebuia sa invat aici.

Profesorii super de treaba, cu vreo 2 chiar am ramas prieten ca erau tinerei. Colegii... depinde. M am simit exclus ca nu stateam la camin ca majoritatea

3 răspunsuri:
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Naspa, naspa si iar naspa. sper sa nu patesti ca mine si sa alegi o facultate care nu iti place doar pentru a face una iar apoi sa fii nevoit sa faci alta sad. Bafta

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Buna! La mine, primul an de facultate a fost oarecum frumos, am mers la aceeasi facultate cu niste prieteni mai vechi, eram mult mai liberi decat la scoala, ne-am simtit bine.Pe parcursul anului nu e neaparat sa inveti, dar in sesiune e foarte greu. Mult de invatat, de tocit, in sesiune stateam mereu in camera, daar examenele au fost ok, daca inveti bine nu ai probleme.Cat despre colegi, mereu sunt cativa nebuni de tot care fac farse, se strecoara in camerele altora in cazul in care stai la camin, cel mai bine e sa tii usa incuiata.Sunt ce mai frumosi ani din viata, bucura-te de ei. Bafta!

| anonimaraspunde a răspuns:

E bine, o sa vezi, te acomodezi repedewinking
Nu iti face griji:3