O sa scada cum maxim 2-3 sutimi Eu am gresit ca un bou la subiectul I la 5. Subiectul al doilea extraordinar de simplu, dar la subiectul al treilea cu usurinta luai 15p ..Deci eu zic ca nu vor scadea mult mediile, daca vor scadea...
Cred ca tu incurci sutimile cu zecimile. Adica tu zici ca o sa iei 9.97-9,98? Si de unde or sa iti scada zecimile alea? :S
Eu ma refeream ca mediile de admitere la liceu o sa scada cu maxim 0, 02-0, 03 sutimi. Nu stiu de unde ai inteles tu ca atata iau eu. Am luat de abia 8, 05 :'(
0,02 sutimi?
oricum, eu am luat 9.50 la mate (nu am gresit la diagrama)
Mie mi s-a parut asa si asa.Primele doua subiecte au fost destul de usoare, la al treilea a fost cam greu. Sper la macar un 7-7, 50.In legatura cu mediile, depinde ce note vor fi.
Sall de exemplu la noi am dat cu inca o clasa din aceeasi localitate si nimeni din apr 40 de copii nu au facut la subiectul 3 de la exercitiul 1 punctul c
Eu iau intre 9-9, 5 si nu cred ca voi intra la liceul dorit pentru ca sunt medii foarte mari. Imi pare rau ca daca mai aveam timp sigur mai faceam. Sper mult sa scada mediile, dar oricum, nu va fi situatia de anul trecut cand au crescut ingrozitor
Posibil.Daca majoritatea copiilor vor avea medii mici la proba de matematica, cu siguranta vor scadea mediile.Bafta ^^
Subiectul 3 mi s-a părut greu, restul a fost ușurel! Eu m-am încurcat la ex. Ala cu 2 cincimi
Adi1987 întreabă: