| Aicilef a întrebat:

Cum vi se pare chimia?big grinbig grin

Răspuns Câştigător
| pedaladeacceleratie a răspuns:

E materia mea preferata...
Adica afli din ce e facut totul, mi se pare interesant big grin

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Avand in vedere ca fac cu cel mai al dracu profesor de chimie de la Mendeleev incoace care pe deasupra imi mai si diriginte, groaznicaI don't want to see

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Off off...straight face
Sincera sa fiu o urasc laughing Niciodata nu mi-a placut. Mi s-a parut intodeauna grea

| Bubulet a răspuns:

Cea mai interesanta frumoasa tare materie o ador

app vreau sa ma fac chimista si app chimia te ajuta foarte mult

| Razvan_9009 a răspuns:

Chimia eu unu o urasc am tot fugit de chimie si in facultate am avut noroc ca am facut decat un semestru...insa chimia este frumoasa daca o intelegi, daca in primi 2 ani nu iti place fi sigur ca mai incolo nici atat

| SEAL a răspuns:

Naspanu e cinestie de grea da nu ii vad rostu daca nu vrei sa faci si mai departe de ex medicina s. a.

| ViseColorate_4467 a răspuns:

E o materie ff interesanta insa eu nu prea inteleg foarte mult din ea datorita profei si faptului ca [,]chimia de cl. a 9a este ff greasadsad

| FemeiaPaiangan a răspuns:

Grea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Materia in sine e interesanta si chiar placuta in unele cazuri; totul este sa intelegi. Mie una nu-mi place pentru ca am o profesoara cu care numai chimie nu facem...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa nasola normal o urasc din toata inima mai mult ca pe orice nu stiu de ce da nu pot sa o suport

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Avand cea mai tare profa de chimie day dreaming mi se pare destul de dragutahee hee, dar nu este materia mea preferata

| w1NNNd a răspuns:

Interesanta big grin

Răspuns utilizator avertizat
| o fetitZa dulCeE :X a răspuns:

E foarte grea.
nu inteleg lectiile ...doar daca stau fooarte atenta, dar nici atuncilaughing

pff... o urasc!

Întrebări similare