Nu, din contra, materia e mult mai usoara decat in clasa a VlI-a. Iar profesorii te vor lasa sa te concentrezi mai mult pe materiile la care dai examen.
Oricum e ultimul an de generala, asa ca pretuieste-l din plin.
Poate ar trebui să o las mai moale anul ăsta cu ce fac eu de obicei şi să învăţ mai mult pentru examen. (doar ce-am venit de la şcoală şi am intrat pe net, bravo, sunt un geniu)
Nu pare foarte grea pentru că la marea majoritate a materiilor nu vom mai face cine ştie ce, se va pune mai mult accentul pe română şi matematică. (şi probabil şi pe engleză, cine vrea la bilingv)
Btw, baftă la examen.
Cam da Doamnee, imi amintesc cat de comoda stateam eu intra' 7a Mai ales pe la sfarsit, non stop eram pe afara, profesorii erau "mai ocupati " cu cei din a 8a si ne mai lasau in pace. In schimb intra' 8a, mai ales in ultimile luni inainte de examen visam numai functii si formule Vai, cat am invatat eu la mate in perioada aia. Meditati peste meditatii si etc. Si emotiile ales inainte de examen, ce bine imi pare ca am scapat. Acum ma bucur de anii pe care o sa ii am pana in clasa a12 a
Putin mai grea, dar ai incredere in tine daca o sa inveti si o sa iti scrii temele nu o sa ai nicio problema, bafta in continuare
σηℓууσυ întreabă:
Curiosul999 întreabă: