| Oranolio a întrebat:

Cum vi se pare profilul real matematică-informatică!

6 răspunsuri:
| ChituAlexandru1289 a răspuns:

Naspa, toata ziua cu cartea in mana, n-ai timp de nimic.

| Sn4k3 a răspuns:

Depinde de profesori, eu n-am stiut ce e aia tema si invatat pana intr-a 12-a. Dar oricum daca inveti, nu e greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun profil, te poti duce la absolut orice tip de facultate, poti face absolut orice dupa ce termini liceul. In plus, unele licee mai dau si atestat, si poti sa ai un job bun si fara facultate.

| Adry05 a răspuns:

Naspa si greu, dar daca ai inclinatie spre latura asta si asta vrei sa faci si dupa e ok

| Nirvanaaa a răspuns:

Daca iti place informatica si vrei sa mergi mai departe pe IT, e destul de bun.Sincer cred ca e ok.La mine la liceu sunt mai relaxati colegii de la mate info decat suntem noi, cei de la stiintele naturii.Si daca iti place si matematica atunci e foarte bine.

| Doarof3 a răspuns:

Bă,eu sunt în clasa a 9 a, la mate-info, intensiv info, prima dată îmi era greu, până m-am acomodat.Acum e destul de greu cu informatica, am luat și 2, am compensat cu un 7, am mai învățat, lucrat.E greu, dar cu puțină muncă, orice se poate realiza.Pentru mine a fost greu pentru că nu am avut profesori în generală, care să mă facă să iubesc materiile.Plus că în examen nu am luat notă mare,am luat notă de trecere(la mate mă refer).
Dar tu dacă muncești și chiar îți dorești să intri la acest profil,îți va fi mult mai ușor şi te vei descurca.
Dacă vei lua câte o notă mică,poate,că se mai întâmplă, să nu te descurajezi.Așa e la liceu, mai o notă rea, mai o notă bună, important e să reții ceva.
Şi încearcă să nu înveți mecanic.Eu decât să învăț mecanic mai bine nu mai învăț.Ia-o logic.Succes