| Pitbull305 a întrebat:

Cum vi se pare scoala altfel? Eu ma plictisesc de mor, mai bine faceam ore.

Răspuns Câştigător
| didi2802 a răspuns:

Mi se pare o idiotenie....mai bine lasau vacanta 3 saptamani.

21 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Te inteleg.Conceptul romanesc este gresit din start. Ministerul trebuia sa investeasca in deplasarile elevilor prin tara sau in strainatate.Asa, sa faci dezbateri in clasa sau sa joci sah cu amatorii este chiar plictisitor.Nici nu exista conditii in scoli ca sa ocupi toti profesorii si toti elevii cu activitati ultrainteresante.

| Chris a răspuns:

Ideea în sine poate fi bună, însă, în realitate, este un eşec. Personal, deja sunt în vacanţă.

| Céline7 a răspuns:

Si eu ma plictisccc sad

| DANyi a răspuns:

A fost super tare. De ar fi asa tot timpul...Analizam diferite moduri de a dormi. Numai bine!

| Sburatorul a răspuns:

Ideea e buna. Activitatile in schimb sunt de tot rah...

| Broadband a răspuns:

Eu nu ma plictisesc.....ca nu ma duc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate sincer, eu nu stiu laughing sunt acasa n-am trebuiehappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dra.cu sa le ia autocorectu`hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai ma duc la scoală nu se pun oameni buni absente!

| Clauvdgg a răspuns:

II naspa rau de tot.
Plictiseala.
Macar daca am face cu alte clase ceva happy ca asa ne plictisim straight face
Da', decat ore mai bine asa laughing

| Yukidaruma a răspuns:

Idem ca tine, mi s-a acrit de diriga care toata ziua: nu fumati, nu beti, nu va...era sa zic eu ceva laughing, ca facem activitati din astea tampite in care cica ne distram si invatam, da de unde ca eu dorm toata ziua laughing, singura chestie care mi-a placut a fost cand am facut cu un medic si directa despre contraceptie si boli cu transmitere sexuala, ca toate fetele de la mine din clasa eram cu mainile pe sus atunci cand medicu ne-a intrebat daca mai avem nelamuriri sau alte intrebari laughing, si ce ne-am mai distins prin pauza, ca in fiecare zi, avem o pauza de 20 de minute, in care facem tot ce ne duce capu laughing
sa vedem ce chestii o sa mai fac saptamana asta ca preferam sa stau la ore mai bine, ahh imi e dor de biletelele care cirucla la fiecare ora prin clasa, de pixurile care zboara si ne rugam sa nimereasca la profa in cap (da de unde ca saracele nu vor sa nimereasca), de copii care intarzie mereu si profa ii asculta iar noi care am ajuns la timp nu ne mai facem griji ca trebuie sa iesim la tabla laughing, abia astept sa treaca saptamana laughing

| mihaelaalol a răspuns:

E super tare

Răspuns utilizator avertizat
| BlackD a răspuns:

Eu am scutire saptamana asta whistling cica inca bolnava dar imi este bine happy :d. Colegii mei au facut ieri curat mai mult in poze thinking, azi au mers la muzeu tot pentru poze [ poze impuse de conducerea scolii rolling on the floor] maine am zis ca merg si eu la activitatea lor ca nu e cu dirigu, maine mergem la KFC ce scoala frumoasa nu? raised eyebrows rolling on the floor Joi aveam in programa concurs de matematica, dar dirigu` are "probleme" si a zis ca nu vine, iar vineri se presupune ca avem excursie in care nimeni nu merge si asa s-a dus saptamana mea rolling on the floor. Mie mi-a placut foarte mult, acasa, filme si TPU happy
Ore nu I don't want to see in prima saptamana de dupa scoala am 4 teste de dat amanate de saptamana trecuta.

| Anaxor96 a răspuns:

Imi explica si mie cineva ce e cu scoala asta? Sunt in strainatate...

| KaleidoscopEmyLara99 a răspuns:

E plictisitor ce-i drept dar e distractiv.Ma distrez cu colegii, fara teme, invatat ca in vacantahappy

| Puric a răspuns:

Mie unul imi place ca vorbesc cu colegii si rad toata ziua.

| TheLostAir a răspuns:

E nasool! Eu am noroc ca e scurt! De pe la 10 pna pe l 1-2! Si restul zilei ies pe afara! Da bine macar ca am scapat de orele alea si de diriga! Maine de exemplu mergem la Antipa! Ce naiba sa facem acolo? Ne uitam la animale impaiatestraight face! Cred ca o sa incepem sa *** pe *** in *** de plictisealalaughinglaughing

| delia567 a răspuns:

Corect. mai util ar fi sa ne puna la orele de mate lectiile de pe lectiademate.ro

| KeiraFlyAway a răspuns:

Sincer, e plictisitooor... dar e mult mai bine decat ore...si asa mai putem pleca sa ne plimbam cu totii decat sa stam acasa sa ne plictisim singuri.winking

| SweetDydyLove a răspuns:

E bine... uneori plictisitor uneori distractiv!winking