Acesta este prima data cand se practica Scoala altfel.Se va decide daca se va mai face si in vitor dupa cum a decurs prima incercare.
Mie sincer imi place. Stam la liceu maxim 45 de minute in care studiem tipurile de a dormi (cu capul pe banca, cu corpul pe 2 scaune, sau cu picioarele pe banca). Repet, e misto!
Da este o mare prostie, pe noi ne-a pus sa ne aducem mancare si sa gatim. Sper ca nu se va mai face si in anii viitori, mai bine ne da vacanta de 3 saptamani.Sau daca se va mai face sa ne deeia la toti 5 puncte in plus la teze/examene de clasa a 8-a.NU?
Noi dansam pe banci si pe scaune, mancam, bem suc si ne distram, am dansat si cu diriga... e supper...doar in ziua asta ca in rest e tare plictisitor.
De acord cu tine. cel putin la noi la scoala e f aiurea. stam si ne uitam unii la altii. da' am auzit ca pe la alte scoli s-a facut cv ateliere
Da se face de acum in toti anii si da sunt de acord cu tine ca e o mare prostie si mai degraba faceam scoala normala era mult mai interesant
Cica se va mai face si da, e foarte plictisitoare si naspa! noi nu trebuia sa scriem nimic, da din pamant din iarba verde trebuia sa scoatem foi de hartie si pix ca avem extemporal(lucrare neanuntata) si e foarte aiurea!
Nu stiu daca se va mai face si anii viitori.De ce nu le-ai spus la profesori sa faceti ceva distractiv? Dar totusi si mie mi se pare putin plictisitoare
Si mie mi se pare o prostie!
Adica facem aceleasi lucruri, ba mai grele.
De ce cred asta? Pentru ca:
1)La fizica ne-a dat profa de facut un proiect despre "FIZICENI ROMANI". O tampenie pentru ca faceam proiectu pe PowerPoint si ne-a lasat timp de lucru de vineri pana luni.Este o tampenie adica:"nu ne dai proiecte in timpul orelor normale si imi dai in timpul programului "SCOALA ALTFEL"?
2)La geografie aceleasi lucrurie scos informatii despre vulcanii, mari si oaceane.Niste tampenii.
3)Inafara de ora de tehnologie in care facaem "salata de fructe" si excurdia la Constanta pe care o fac cu clasa vineri(pe care apropo am facut-o si anul trecut de 1 iunie), nimic special.
Frate am incercat sa ma prefac bolnava sa nu merg la orele alea! Dar ce sa-i faci?
Sper ca ti-am "daruit" informatiile pe care le doreai. Dar in legatura cu anul viitor, noi am intrebat-o pe diriga in legatura cu asta si a zis ca probabil se va mai face...
Pupici
De acord cu tine cel putin la mine la scoala a fost plictisitor doar miercuri a fost mai bine
Noi pna acum neam uitat la Baltagul, O scrisoare pierduta, Doua loturi, informatii despre Franta, am avut concurs de cultura generala dupa asta vom merge la iarba verde si nu stiu ce mai facem. A venit si preotul si medicul etc....Asa a fost pana azi la mine.
Pitbull305 întreabă:
Pisoiul întreabă: