Stiu. eu vreau la Asistent medical, de mica imi doresc asta. Nici nu vreau sa ma gandesc la vreo postliceala pentru ca nu sunt de mine. La nici o facultate nu e usor, ambitie sa ai.
Atunci cand erai tu mica se numea... postliceala. Asadar, ceea ce tu spui acum ca nu este de tine, este de fapt visul copilariei tale. Pentru a pacali lumea, un guvern a avut idea de a renumi unele scoli postliceale, in facultati. Si uite asa cineva a vopsit gardul... Universitatea de Medicina si Farmacie este cu totul altceva, este visul celor tineri de a deveni medici si farmacisti. Cei ce nu reusesc sa devina medici, se multumesc pana la urma sa se faca asistenti, si sa se laude ca au facut o facultate de medicina. Practic insa, acestia din urma fac o biata postliceala.
Nu toti gandesc ca tine. Eu nu vreau sa fac facultatea ca sa ma laud sau ca ma obliga parintii. Vreau sa contribui la salvarea unei vieti. Sunt multi care au renuntat sa devina medici pentru ca taxele sunt prea mari si concurenta la locurile bugetare e prea mare, nu pentru ca nu au invatat .
Esti student acolo?
simonaraluca1705 întreabă:
anonim00000000000000000000 întreabă: