Stiu ca este pentru limba germana, un curs facut si sponsorizat de academia din Viena.
http://www.deutsch-lernen.com/anfaengerkurs/uebersicht.php
Si mai sunt si altele. Foloseste si google translate sa-ti dezvolti vocabularul, si apoi intra pe forumuri germane, eventual si pe jocuri online pe site-uri germane, si o sa gasesti tipi cu care poti dialoga si asa iti dezvolti si mai mult limba. Avantaj mare daca stii conversa in engleza, o stiu foarte multi dintre ei, si unde nu te descurci cu germana o mai dai pe engleza.
Multumesc pentru raspuns. Engleza o cunosc destul de bine. Eh din pacate jocurile trebuie sa ai si timp pentru ele, in rest toate cele bune.
Foloseste jocul doar ca un pretext de a comunica. Nu intra in jocuri care necesita timp si concentrare, dar sa fie jocuri in care ai nevoie de prieteni, cum sunt cele de pe Facebook de exemplu.
Prin facebook si google traductor poti invata, adaugi o persoana olandeza si alta de origine germana si comunicand cu ei vei prinde experienta, doar la scris o sa intampini probleme si inca ceva, eu sunt utilizatorul din kisssid nu imi mentin activitatea. Daca contul e valabil pe acolo cu Cobra47 sau Spetsnaz spune la admin sa il stearga, in dragoste bine nu o duc tot singur sunt. Tu ziceai ca va fi bine dar uite au trecut 5 ani de atunci sau 6 si tot la fel e situatia.
Nici vorba prin asa ceva, eu doresc sa invat pentru co comunicare mai buna pentru a-mi gasi un serviciu intr-una din tari Germania ori Olanda. Prin google translate cum nu traduce inntotdeauna corect, cunosc din limba greaca cum este. Mie imi trebuie invatarea cu "profesor" online. Stiam candva un site strain unde puteai invata orice limba, dar din pacate am pierdut adresa si cu ajutorul celor de pe TPU sa ma ajute sa caut site-uri de acest gen de a invata cele doua limbi.
Stai linistit, ca site-ul kissid a deveneit bree.ro si a sters multi useri inactivi, asta nu ii pot spune sa-l stearga, tu trebuie sa o faci personal daca iti mai stii datele de acces.
Din pacate cursurile din Romania gen eurocor te ajuta dar din pacate au o pronuntare de multe ori gresita cea ce nu e bine dar pentru inceput e fb desi daca vrei isi dau dar de limba germana si da o limba nu se invata se traieste
totul trebuie sa faci in limba respectiva
Asa este, asa si cu limba greaca cand am invatat-o direct in propria mama, desi apoi am facut si meditatii cu profesor care m-au ajutat foarte mult, mi-au dat incredere deplina si mi-a alungat teama de a vorbi.
Desi pana sa ajung in Olanda la finalul anului (posibil) pentru job, vreau sa ma pregatesc de dinainte cu cateva elemente pentru a-mi fi mai usor de a comunica. Greaca, germana, olandeza si limbile din nordul Europeri (scandinave) sunt considerate limbi grele, pe mine astea ma atrag si vreau sa le invat, dar nu prin metoda de google translate.
La Eurocor am primit azi dimineata un e-mail ca ar fi un curs gratuit, ce pot sa spun, cred ca doar o lectie este si fara audio ... la restul nici nu vad cam cat se plateste.
Engleza,germana,suedeza,daneza,norvergiana,olandeza,toata europa de vest /nord au acelasi familie de limbi, desi daca cunosti engleza vei invata mai usor restul desigur engleza e in mare parte latina avand un vocabular simplu nu ca germana cu o gramatica grea, http://how-to-learn-any-language.com/......index.html
desi daca stii germana nu va vi greu sa inveti vreo limba germanica ea find practic regina familiei care se asemana cel mai mult cu proto germanica vorbita sau cu limba godica
liveincolors întreabă:
Curiosul999 întreabă: