Întrebare recomandată | Robertfb a întrebat:

Cursuri sau diplome online.
Salut, ce cursuri sau chestii de genul acesta pot urma pe calea online, care sunt recunoscute si/sau ofera diplome, automat care se pun in CV, pot face pe internet? Platite sau gratis de ce nu.
Ideea este ca vreau sa imi imbogatesc CV-ul si chiar cunostintele personale, insa nu prea dispun de timp pentru a merge undeva sa fac aceste cursuri... Sau cel putin sa ma duc mai rar.

Puteti sa imi recomandati cateva indiferent de domeniu? Va multumesc, dau funda pentru cateva recomandari bune si explicatii.

Răspuns Câştigător
| florinflorescu a răspuns:

Salut, de curand am cautat un curs online care sa ofere diploma si acreditare. Insa nici un curs on-line nu ofera asa ceva, fiindca ei trebuie sa fie acreditati de ministerul invatamantul, sa aiba un program, sa demonstreze ca oamenii chiar au fost si au invatat. Online stii bine ca iti faci 100 de conturi si spui ca ai cursanti. De obicei cursurile care iti o diploma macar sunt de 3 luni si majoritatea se platesc. Daca vrei sa iti inbogatesti cv-ul pur si simplu invata programele on-line sau cu tutoriale pe youtube, iar in cv spui ca stii sa lucrezi in acele programe, iar daca te intreaba le spui ca ai invat singur (ca sa vada ca iti dai interesul). Spor la invatat.

0 răspunsuri: