Daca are tati bani, lumea te pupa in fund. Lumea nu te repecta daca muncesti sau nu. Lumea te respecta daca ai bani. Nu conteaza sub ce forma ii faci. Banii nu aduc fericirea, dar iti face viata comoda.
Nu toata lumea.,, Daca" asta depinde de norocul fiecăruia, multi nu avem părinți de bani gata suntem condamnați la o viață modesta, unii trebuie să muncească din greu sa aiba o viață normală. Lumea să meargă în corhaz pentru mine românii și țiganii nu sunt o lume ci tomberoane
Mai terminati frate cu facultatea asta, ca o luati razna de la ea.
Important e sa faci bani. Fie ca ai facultate sau nu, ca te duci la job sau ca ai doar liceul, asta e singurul aspect important: sa ai bani.
Desi sunt multi care spun ca banii nu sunt importanti, din pacate realitatea e alta.
Pentru bani ne punem alarma la ora 5 pentru a fi prezenti la munca la ora 6, cu bani iti platesti facturile si tot cu bani mananci. Cine spune ca banii nu sunt importanti, va rog, faceti-va un cos de cumparaturi si spuneti-i casierei ca banii nu sunt importanti.
Indiferent ca ai liceu sau facultate, trebuie sa faci bani si sa produci.
Eu am impartit pliante in liceu si ma simteam bine stiind ca am bani sa imi iau macar un sandwich pe zi sa mananc. Aveam unii colegi care ma rugau sa ii angajez si pe ei la mine si asta ma facea sa ma simt implinit. Deci de mic am lucrat si am produs.
Eu nu am facultate, dar stiu cunostinte cu facultate. Dupa 4 ani de studii si dat bani, au ajuns sa faca altceva decat specializarea. Ori pentru ca erau prost platiti ori pentru ca nu le-a placut ce munceau.
Consider deci ca mai bine faci niste cursuri. Scapi mult mai ieftin asa.
Facultatea nu te invata HIGH INCOME Skills (abilitati de a genera un venit mare) precum vanzarile sau altele. Dar poti aa faci cursuri (multiple chiar) pe subiectul pe care il vrei si eviti 4 ani si materia inutila (pe langa) care iti mai e predata.
Deci facultatea e relativa.
Fa bani mai bine si fa cursuri.
Invata ceva ce se plateste bine.
Asta e tot ce conteaza.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anaadiaconu întreabă: