Uite cum sta treaba:
sorin_6068 are dreptate
important e sa ai toata situatia incheiata, sa nu ramai corijent sau sa fi exmatriculat.
Teoretic, absentele pot duce la exmatriculare, deoarece un numar mare de absente poate determina scaderea notei la purtare.Acum depinde cate absente ai.Din cate stiu eu daca ai 20 de absente se scade 1 punct la purtare, iar daca ai nota 6 sau mai putin de 6 (nu mai stiu sigur cum era), vei fi exmatriculat.Eu am relatat procedeul teoretic, mai depinde si de profesor sau diriginte.
Bafta la bac!
Pai aici sunt ingaduitori profesorii, eu am multe absente, mi-e jena sa spun numarul, dar nu cred ca ma exmatriculeaza, vreau doar sa stiu daca e un impediment faptul asta la bac
Deci,cand intri in bac nu te intreaba nimeni de absente.Intelegi?
Tot ce conteaza e sa te duci cu toate mediile incheiate la toate obiectele(cu situatia incheiata) si sa nu ramai corijent la niciun obiect. Absentele nu te afecteaza in mod direct.Ti-am explicat mai sus care-i treaba cu ele.
Doar nu da bacu' intr-a 9-a.
Intri in bac doar daca sunt ei siguri ca-l iei, sa nu le strici procentaju de promovabilitate...
La ce procente de promovabilitatea au fost in ultimii 3-4 ani nu trebuiau sa mai dea bacul peste 50%
Absentele nu au nici o legatura cu intratul in bac in schinb daca nu ai media incheiata la o materie sau esti corijent atunci nu intri