Eu m-as duce intr-o lume unde e numai soare,veselie,si nu imbatranesti nocidata,in loc de apa e suc si multi de ciocolata cu inghetata,pomi care dau biscuiti si briose,dealuri albastre,move,roze, toate culuprile, dar mi-as lua si prieteni acolo si sa fie numai case de turta dulce.
Dai fundita?!DD
In Mexic, sa vad piramidele maiasilor si de acolo pot merge deja cu trenul pana-n Arizona, sa vad Craterul Meteoritului si Grand Canyon. Buna ideea cu teleportarea, ca mi-e groaza de avion.
Intai m-as duce in venetia apoi varful turnului eiffel, apoi in london eye, apoi pe sfinx, si in final in varful statuii libertatii
M-asi teleporta in orcice magazain, asi lua ce as vrea, si m-asi teleporta acasa
Eu masi teleporta p o insula pustie cu prietenul meu.macar pentru o lunaa.m-am saturat d lumea asta rea.
Daca as puteas m-as duce fiz in centrul pamantului dar as vrea sub forma unei celule
Depinde, daca ar fi vara intr–o tara tropicala〔Hawaii〕, daca ar fi fost primavara intr–o tara de odihna 〔Italia〕, daca ar fi iarna ma–s duce intr–o tara in care pot face un sport extrem 〔Austria〕, daca ar fi toamna ma–s duce intr–o tara mai romantica 〔Franta〕!
Pe Marte ca sa imi desenez cu laserul chipul apoi in gaura neagra zisa si gaura pizdii.
ElySiKazy întreabă: