| LowWw a întrebat:

Daca am 2 note la geografie si o ora pe saptamana, ma poate lasa cu situatia neincheiata? ca am miercuri test si nu vreau sa ma duc.

Răspuns Câştigător
| Michaelis a răspuns:

Nu te lasa cu situatia neincheiata mai ales ca ai doar o ora pe saptamana.
Nu trebuie neaparat sa te duci numai daca vrei sa-ti mai ridice nota, dar daca nu sti nu are ost sa te duci.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Iti urez bafta happy

| LowWw explică (pentru Michaelis):

Pai mie imi ajunge media 8 si oricum nu iau eu 9 sau 10 ca sa o mareschappy avem de invatat 30 de pagini de caiet mic si nu am eui chef acum in ultima saptamana sa invathappy

| Michaelis a răspuns (pentru LowWw):

Daca-s 30 nu are rost sa mergi

14 răspunsuri:
| LowWw explică:

Nu m-am dus si m-a incheiathappy
si eu fac geografie o ora pe saptamana si fizica fac 3 ore pe saptamana si m-a incheiat cu 2 note si teza.

| Hyora a răspuns:

Nu te lasa cu situatia neincheiata stai linistit

| Hyora a răspuns (pentru Hyora):

Daca ai o ora pe saptamana de geografie trebuie minim 2 note pentru ati incheia media big grin

| Elsiane a răspuns (pentru Hyora):

Eu am 4 note la geografie și am la fel, o oră pe săptămână.

| Hyora a răspuns (pentru Elsiane):

Eu am spus minim 2 nu maxim big grin

Nu-i adevărat. Nu poți trece clasa cu două note. Dacă ai geografie o dată sau de două ori pe săptămână, nu conteză. Ai trei sau patru luni de școală și nu știu câte ore la geografie, cu două note nu se poate. Eu am patru și profesoara mă tot ascultă să am cinci. Deci, cel puțin trei note.

Nu-i adevarat de exemplu mie la fizica (am doar o ora pe saptamana )mi-a incheiat media cu doua note big grin

@Rosu14, geografia este importantă, plus că depinde și de profesor. După mine, la fizică nu prea ai ce să faci. Eu dau la medicină, nu îmi trebuie decât biologia umană și chimie.

Asa-i happy

| ilcmty a răspuns:

Eu stiu ca trebuie sa ai minim 3 note ca sa-ti incheie media...

| MusicIsTheAnswer a răspuns:

Pai e dupa alegerea doamnei profesoare.

| JoanJett a răspuns:

Pai iti trebuie atatea note cate ore ai pe saptamana + inca o nota. Daca ai o ora si 2 note e in regula. Acuma depinde de ea daca vrea sau nu sa iti incheie media.