Sigur ca este o diferenta --- cu totul altul este nivelul la care se studiaza matematica in liceele teoretice profilul real si specializarea matematica-informatica! Pentru a face fata exigentelor unui concurs de admitere avad ca proba de concurs matematica, va trebui sa faci un "salt " :de la matematica M2 la matematica M1.
Daca vei reusi sa recuperezi diferenta de nivel( de la M2 la M1)pana la data concursului, nu vad ce altceva te-ar putea opri sa concurezi pentru un loc la automatizari si calculatoare! Spor la invatat!
Bună!
Poţi să te înscrii la ORICE facultate doreşti!
NU contează ce liceu/profil/specializare ai absolvit
Toate cele bune!
Nu contează ce liceu ai făcut. Poți să faci orice facultate dorești dacă ai terminat liceul.
Dar daca cei de la mate info au un avantaj asupra mea? Eu nu am invatat programare in liceu dar as vrea sa invat in facultate.
În mod clar că da. E evident că au un mic avantaj dar poți să înveți și tu de pe net.
Poti invata pe net, e cel mai bine, eu asa am facut si fac, nici eu nu fac programare la liceu
Da, e o diferenta, mai mult in privinta matematicii, dar totusi nu e mare bai pentru ca examenul la mate pentru AC e foarte simplu, prea simplu as spune eu. Problema la admitere ar fi fizica, documenteza-te si tu, vezi ce se da si te-as sfatui sa te uiti si peste planul de invatamant, orare si tot. Eu dupa ce m-am uitat am renuntat pentru ca erau multe chestii care imi sunau grele, ciudate sau inutile pentru acea facultate. Oricum majoritatea lucrurilor pe care le faci la AC sunt noi, deci nu ai nevoie de o baza, dar sunt si lucruri pe care trebuie sa le stii dinainte, in special mate M1. Bafta!
claudia_5119 întreabă:
CordovanRaul întreabă: