| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Dacă am dat bacul de 8 ori și l-am picat credeți ca ar trebui sa îl mai dau sau sa renunț?

28 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dipoma de bac este necesara doar daca vrei sa faci si o facultate.
Fara diploma de bac, ai adeverinta ca ai terminat liceul ("scoala superioara" sau "high schol") si te poti angaja in multe locuri /unde nu se cere diploma de calificare sau facultate).
Mai poti face si o invatare/calificare de meserie POSTLICEALA, unde vei avea atat pregatire teoretica, cat si practica, experienta de inceput.

| Violleta2022 a răspuns:

Da-l naibii de BAC, ca nu-i de tine!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Violleta2022):

Și ar trebui sa mai dau sala?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Violleta2022):

Nu imi spui sa mai perseverez
?

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

De ce ai mai da, daca ai facut asat de 8 ori si materia nu mai este in mintea ta, dupa atatia ani?
Ce sanse crezi ca ai?
Ai invatat pe rupte anul asta?
Ti-ai luat ore de pregatire cu profesorii, in privat?

| gabicoo a răspuns:

Marcele tu esti?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Eu vorbesc serios aici, credeam ca ma ajuta și pe mine cineva, chiar sunt descurajat

| Hyperion7 a răspuns:

Te descurci și cu adeverința de 12 clase, bacul nu e totul!

| ReddY25 a răspuns:

Pe bune?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru ReddY25):

Da! Nu toată lumea e geniu! Nu toată lumea înțelege lucruri repede!

| Anonimboy111 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu trebuie sa fi geniu ca sa poti lua bacul, cum ai trecut cele 12 clase asa iei si bacu, pentru ca in astia 12 ani inveti tot ce trebuie pentru bac

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Anonimboy111):

După părerea mea trebuie sa fi, eu nu pricep deloc nici ce imi cere pe foaia aia

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu am intalnit o femeie care a dat proba teoretica pentru examenul de permis de 24 ori. Si nu se lasa. Unii oameni nu renunta si nu le pasa de ce zic ceilalti. Asa ar trebui sa nu iti pese nici tie. Invata si incearca din nou. Dar trebuie sa inveti, mai mult ca sigur doar ai deschis cartea si ai inchis-o la loc, nu ai stat sa o studiezi

| ioana748 a răspuns:

Fa cum simti. Sunt oameni si fara bac care supravietuiesc mai mult decat decent.

| LisaJulie a răspuns:

Cum adică ai picat de 8? Eu știu ca după 3 ori trebuie plătești sa îl dai! Ai dat atâția bani?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru LisaJulie):

Da! Nu era mare taxa totuși!

| Madaxo97 a răspuns:

Sincer acum, nu vreau să te descurajez sau ceva, dar mai bine o lași baltă cu BAC-ul, dacă zici ca nu pricepi nimic, nici măcar cerințele de pe foaia aia. Oricum BAC-ul nu te ajută la nimic,(doar daca vrei să mergi la facultate) așa ca nu e nicio dramă dacă nu îl iei, fi mândru că ai terminat măcar 12 clase, alții nici pe astea nu le au. Crede-mă, e doar o hârtie, o diplomă care va zace într-un dulap și nu te va ajuta la nimic, atât timp cât nu te duci la o facultate, la niciun loc de muncă nu îți cere diploma de bacalaureat. Așa ca, mai bine concentrează-te pe învățatul pentru permis, este mult mai util decât BAC-ul, și mergi și la un job eventual, nu mai lăsa aceste examene să te țină pe loc, fiecare poate atât cât poate, nu trebuie să te forțezi dacă vezi ca nu merge, uneori e în regulă să renunți, astea îți sunt limitele, atâta poți și e ok, nu e o dramă, viața merge înainte.

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă ai o slujbă sau un altfel de mijloc de existență poți renunța.

| Giulia911 a răspuns:

Pai dacă nu ai fost în stare sa înveți pana acum, de acum de ce ai fi?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Giulia911):

Eu am încercat, chiar am încercat dar e foarte greu

| Giulia911 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Atunci invata o meserie care nu necesita bac, ca e clar ca nu-l vei lua niciodată.

| DontActLikeMe a răspuns:

Dacă simți că bacalaureatul este esențial pentru viitorul tău și ești încă motivat să încerci, go for it.

| Anonimboy111 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa inveti cum trebuie

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Anonimboy111):

Eu chiar m-am străduit dar nu îmi iese

| Cavaler001 a răspuns:

Ce întrebare e asta?
Normal că.l mai dai până când îl iei. E doar o treaptă în viața tahappy
O sa razi mai târziu când vei realiza pentru ce te stresezi acum happy

| samiZiciPompier a răspuns:

De 8 ori? Ai toata viata inainte ca sa incerci.
Joaca si la loto ca ai mai multe sanse acolo. pe urma nu mai ai nevoie de bac.

Unii dau de permis de 10 ori nu te demoraliza.

Răspuns utilizator avertizat
| ecstasys a răspuns:

Daca nu vrei sa mergi la facultate, las-o balta. Nu il mai da.

Insa daca visul tau este de a merge la facultate si a-ti crea o cariera, atunci pune-te serios pe treaba. Invata din ce in ce mai mult, omega 3 ajuta la concetrare. Este greu, dar trebuie sa reusesti! Don’t give up!