Da, le poti sustine toate in a doua sesiune.
In orice caz te sfatuiesc sa te duci la toate probele si acum, n-ai nimic de pierdut, doar de castigat, respectiv sa reusesti acum.
Mulțumesc de raspuns, ideea e ca nu am fost pregatit suficient si totusi am citit pe niste forumuri ca daca nu dai la o materie trebuie sa dau iar la toate. Aveam in plan doar sa merg la 2 si dupa sa nu ma duc la a 3 a proba ca sa pot da in toamna mai pregatit. De dimineata am gasit un baiat care a intrebat despre chestia pe un grup de bac, un rapsuns a fost ca daca ia 6 nu poate da iar bacul la respectiva materia chiar daca nu se mai prezinta la restul.
Bună,înțeleg că ești probabil dezamăgit din cauza probei, probabil ca știai că poți face mult mai bine de cât ce ai scris tu pe foaie, însă, încă poți să îndrepți situația prin celelalte doua, iar după este strict decizia ta.
Adică pana la urma asta consideri tu ca o sa iei sub 6, poate corectorul nu gândește asa.
Mergi si la celelalte, macar vezi ce se da si cum te simti acolo, cum te evalueaza.
Si de ce sa nu mergi la restul? Esti mai slab pregatit decat la limba romana?
Nu voiam sa dau acum, am mers pe premiza ca dau in toamna. Un baiat totusi a propus sa ma duc la primele 2 probe sa vad cum e, dupa sa nu merg la urmatoarea ca asa nu promovez, oricum, la niciuna. Intre timp am aflat ca daca iau peste 6 la respectivele materii, nu le mai pot da iar.