| AgentSIAS a întrebat:

Daca am dosar CES (pentru elevi cu disabilitati) intru la liceu cu orice nota pe care o iau la examenul de capacitate de cls 8? Asa am auzit si stiu ca e un loc rezervat pentru copii cu dizabilitati dar conteaza nota?

7 răspunsuri:
| PrinceCharming a răspuns:

Daca ai CES cum crezi ca poti invata? Nici sa stai locului nu poti. Dupa ce termini cine crezi ca te angajeaza cand faci crize si sperii clientii?

| TheGentleman a răspuns (pentru PrinceCharming):

Hei! Dacă trăiești sub o piatră, află că sunt nenumărate persoane cu dizabilități care muncesc, au familie și duc o viață bună

Stephen Hawking a fost ceea ce în românește se spune „legumă", nici să vorbească nu putea, fiind necesar un sintetizator de voce. Cu toate acestea, a trăit mai bine de 70 de ani, a fost profesor de matematică la Cambridge, fizician și autor de cărți de popularizare a științei.

De asemenea sunt mulți alții cu ADHD, autism, boli psihice etc care de asemenea lucrează

Depinde de fiecare ce ambiții are și de suportul sau infrastructura de care au parte.

| PrinceCharming a răspuns (pentru TheGentleman):

Cand Stephen Hawking urma facultatea era perfect normal. S-a imbolnavit dupa. In Romania nu-s decat pietre de moara astia cu ces.

| TheGentleman a răspuns (pentru PrinceCharming):

Așa este, dar de undeva trebuie să înceapă schimbarea...

| AgentSIAS explică (pentru PrinceCharming):

Raspunde in ciocanul meu ca pierd un pariu

| AgentSIAS explică (pentru TheGentleman):

Ms frt dar te rog sa rasp ca pierd un pariu

| PrinceCharming a răspuns (pentru TheGentleman):

Primele clase trebuie urmate in scoli speciale pentru cei cu ces. Daca incep sa aiba progrese pot fi transferati la scoli normale. Parintii refuza sa vada adevarul si insista ca-s normali. Unul cu ces deranjeaza intreaga clasa.