anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am intrat la filologie intensiv engleza trebuie sa dau neaparat examenul la engleza?

Răspuns Câştigător
| Xname a răspuns:

@yumeee Fata vorbeşte de un profil intensiv, iar tu vorbeşti de bilingv.Ia mai citeşte odată întrebareawinking!
@anna Nu te supăra.Dar o prostie mai mare ca asta nu am mai auzit.Cum să te dea la următoarea opţiune?laughingDeja s-au făcut repartizările,nu se poate să te mai dea afară odată ce ai fost admis la profilul respectiv.S-ar da totul peste cap.

Pentru mymy: Stai liniştită, ai fost admisă la acel profil, ce a fost mai greu a trecut. Dacă era profil bilingv atunci ar fi trebuit să dai un test înainte de examene.La intensiv e cu totul altă treabă faţă de bilingv.Vei da un test la începutul anului la materia de intensiv,însă testul e doar orientativ,pentru a putea profesorul de la clasă să vadă la ce nivel eşti.În caz că nu iei o notă foarte bună, stai liniştită, nu te dă nimeni afară cum zic ăştia.
Mult succes la liceu! [şi eu am intrat la un profil intensiv]

9 răspunsuri:
| 3333333 a răspuns:

Da,deoarece ai completat corect testul.

| yumeee a răspuns:

Dacă ai intrat la filologie intensiv engleză înseamnă că ai dat deja examenul bilingv şi ai luat cel puţin 5, doar aşa te admite la intensiv.

| mymy_3187 a răspuns:

Dar n-am dat niciun test am completat lista cu coduri si m-a pus acolo...asta inseamna ca nu are intensiv engleza sau ce ca nu inteleg

| criss_3582 a răspuns:

Da

| Shine_1620 a răspuns:

Inseamna ca ai luat peste 6, ca asta e nota de admitere

| AnnAnne a răspuns:

Il dai in toamna examenul. daca nu treci, intri la urmatoare optiune dupa filologie intensiv engleza

| mymy_3187 a răspuns:

Deci nu mai dau examen la engleza chiar daca sunt la filologie intensiv engleza?

| yumeee a răspuns:

@ Xname - pe vremea când am dat eu examenul bilingv (adică acum 3 ani), era obligatoriu să îl ai trecut cu nota 5 pentru a intra la un profil intensiv şi cu nota 6 pentru a intra la bilingv.

| Xname a răspuns:

@yumee Aha.Lucrurile s-au schimbat între timp big grin