| Mony a întrebat:

Daca am intrat la un liceu ...ma pot transfera la alt liceu(la alta specializare) in semestrul 1? daca DA CUM?

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

X= liceul la care ai intrat
y= cel la care vrei sa te transferi
Da, deci mergi la inspectorat şi depui cerere de transfer alături de un părinte. Dar între timp depui şi dosarul la liceul x pentru că în caz că ţi se respinge transferul să ai un loc stabilit, să nu rămâi pe dinafară. Dacă transferul ţi se aprobă mergi şi iei dosarul de la liceul x şi îl duci la liceul y pe baza hârtiei pe care o primeşti de la inspectorat cum că ţi s-a aprobat transferul. Baftă

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Te poţi transfera şi fără să faci sem 1 la liceul x. Mergi la inspectorat şi rezolvă. Baftă!

Răspuns utilizator avertizat
| ◕‿◕ a răspuns:

Da, mai intai mergi la liceu unde vrei sa te transferi si intreaba daca mai este loc la specializare ce ti. o doresti si poate ai noroc. cere informatii ce acte ai nevoie sa faci transferul. succes

| florinSalam a răspuns:

Dupa ce termini semestru 1
poti sa te transferi la alta scoala.
dar daca vrei sa te transferi la alta cls din acelasi liceu...nu iti aproba cerereabig grin, trebuie sa termini clasa a 9abig grin

| sweet_3921 a răspuns:

Te poti muta la alt profil si in sem 1 dar cat mai devreme. Stiu asta de la fratele meu... pe ei i-a lasat sa se transfere la inceputul semestrului 1 cateva asptamani si apoi le-a zis ca nu le mai da vooie sa se transfere pana in semestrul 2.Si ca sa te poti transfera (din cate stiu) trebuie sa dai niste diferente care consta in niste,, teste" la materiile pe care le vei avea la profilul la care te vei muta si nu le-ai avut la cel anterior.