anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am media generala 8.46, sunt premianta? happy Cam pe ce loc trebuie sa fiu?winking

15 răspunsuri:
| betsy a răspuns:

Depinde de mediile colegilor tai ce premiu sau mentiune iei. Daca au foarte multi medii peste a ta, vei lua doar o mentiune. Locul nu ti-l pot spune, din moment ce nu stiu mediile colegilor tai, dar sper ca te-a ajutat raspunsul meuwinking

| Idc12345 a răspuns:

Depinde de scoala
La mine la scoala, premiul 1: 9, 5-10
premiul2:9-9,5
premiul 3:8, 5-9
La alte scoli, primele 3 medii au locul 1, 2, 3 si de la 9 in sus mentiuni
Eu am media 9, 70 si sunt a6a...Tu ce clasa esti?

| DANyi a răspuns:

Premiile nu se fac in functie de medii, ci in functie de clasamentul elevilor. Daca nu are nimeni mai mult ca tine, ai premiul 1. Numai bine!

| djdani2010 a răspuns:

Cred ca mentiune
8-8,50-mentiune
8,50-9,00-locul 3
dar acum depinde si de mediile colegilor tai
big grin

| Crucified a răspuns:

Pff din pacate nu iau nicio mentiune sau premiu crying crying crying mai sunt inca vreo 6 kopi cu medie mai mare ca a mea crying crying

| Dana211 a răspuns:

Premianta sigur nu esti pentru ca in mod normal premii se dau celor de la 9 in sus. E posibil sa iei mentiune dar si acest lucru depinde foarte mult ceilalti copii si de regulamentul scolii

| Melaniaaa a răspuns:

Premiul 3

| Melaniaaa a răspuns:

De obicei premiul 3 dar depinde si ce medii au si ceilalti colei ai taihappy

| HoHOO a răspuns:

Conteaza si ce medi au colegi tai.Eu am 9, 46 si am luat mentiune(sunt prima la mentiune). Spune-mi in ce clasa esti.

| burangabriela a răspuns:

Depinde cati sunteti in clasa si cat de bine invata colegi tai...

| Madalinxddd a răspuns:

Intrebare mai buna ca asta nici nu puteai pune?
Depinde ce medie au si ceilalti colegi ai tai. Dar nu cred ca vei fi premianta!

| Skittles02 a răspuns:

Logic ca nu. ar trebui sa ai cel putin 9 ca sa te incadrezi la premiul 3, darmite asa...insa cam la ce te asteptai?

| Joanna12 a răspuns:

Depinde ce clasa esti si la ce scoala esti. de ex. la scoala mea daca ai sub 9.88 nu ai niciun premiu.