| Khero a întrebat:

Daca am media la o materi 9.45 se rotunjeste la 9.50 iar 9.50 la 10 nu? plzz help ca sunt stresat crying(

Răspuns Câştigător
| blablablaa a răspuns:

9,45 = 9
9.50 = 10

14 răspunsuri:
| AnyAnA99 a răspuns:

Nup

| davidtm a răspuns:

Doamne,ce tocilari.plang daca n-au media 10..eu debea daca-mi iese.6 sau 7.si sunt multumit.

| Khero explică (pentru davidtm):

Cum sa iti spun mai frumos? thinking daca te fac mediocru te complimentez? sper sa nu te complimentez prea mult ca ti se urca la cap

| davidtm a răspuns (pentru Khero):

M.o.r.t..i..ma..ti vai de viitoru tau de boschetar.cica ai media 9, 50.si nu stii sa scrii gramatical.vai de viata ta.

| Borsko a răspuns:

Ce treaba are stresul cu media?
De ce naiba ai crede ca 9.45 se rotunjeste la 9.50 iar 9.50 la randul lui, la 10. Asta e pur si simplu stupid.

Ca sa-ti raspund la intrebare, nu. nu se rotunjeste, ramai cu media 9.

| AnonymousTPU007 a răspuns:

Da sigur... daca ai 6.45 se rotunjeste la 6.50; 6.50 la 7; 7 la 7.50; 7.50 la 8 si tot asa pana la 10 si daca o pupi in cur pe profa iti pune si steluta* rolling on the floorlaughinglaughing

| Khero explică (pentru AnonymousTPU007):

Ba da tu esti idiot sau prost? daca mas pisa in tine sar rotunji?

| AnonymousTPU007 a răspuns (pentru Khero):

Nu stiu care e mai idiot sau prost...Cum sa crezi ca daca ai 9.45 se rotunjeste la 9.50 si 9.50 la 10? Mai bine formulai altfel ca asa suna penibil.
Si invata sa scrii.winking

| Blu3Smyle a răspuns:

Daca ai 9, 50 se rotunjeste la 10 daca ai 9, 49 e 9 tongue tot ce trece peste 50 sa spun asa creste tonguedar nu si la media generala

| PisicutaMea a răspuns:

Daca ai media pe semestrul, sa zicem la romana 10 si pe semestru doi 9 media generala pe anul scolar 2012-2013 la romana este 9, 50. Daca media pe sem asta iti iese 9, 50 se rotunjeste la 10.
Ce trece de 50 sutimi se rotunjeste la numarul care e mai mare de ex 9, 50=10. Daca e mai putin de 50 sutimi(49, 45 etc)se rotunjeste la numarul mai mic de ex 9, 45=9.
Sper ca te-am ajutat!

| KimDinca a răspuns:

Nu, media nu se rotunjeste niciodata.Doar notele!

| madafaca a răspuns:

Saracutzul de el.

| pandabearbubu a răspuns:

De obicei, media 9.45 se rounjeste in jos, adica 9. si 3.50 la 10. depinde si de profesor; daca mai ai nevoie de o nota de 10 poate ti-o da pe activitatea si nu te mai streseaza cu raspunsul oral sau scris. daca nu, va trebui sa mai inveti, daca vrei media 10. eu iti urez succes si sa iei media 10happy

| Elena_Ely_1998 a răspuns:

Depinde de profesori, eu anul trecut am luat normal 8, 46 dar mi-a pus noua big grin