Bursa de merit se da peste 9. 92, iar cea de studiu peste 9. 78. Daca ai mai putin, nu primesti bursa. Poti intreba la secretariat, ei au o lista cu cei care primesc bursa; daca esti printre ei, te vor trimite la contabilitate si va trebui sa-ti faci card.
Da asa e. dirigintei care ii va spune directoarei.ar fi trebuit sa iti spuna deja chiar diriginta ta. daca nu a facut asta e ok sa-i spui chiar tu o colega de-a mea ia in fiecare an bursa de merit deci te sfatuiesc sa vorbesti si tu in legatura cu aceasta. te pup:*
Unui profesor dn cadrul scolii tale. am o colega la fel.
bursa se acorda daca ai media peste 9. 50 vorbeste cu directorul bafta :*
Felicitari pentru rezultatele bune la invatatura! Informatiile necesare le poti gasi la secretariat sau vorbesti direct cu diriginta/e sau cu directorul. Ei sunt cei mai in masura sa stie legislatia, pentru ca dupa cum vezi...totul se schimba de la o zi la alta.
Mergi la secretariat sau intreab-o pe diriginta ta si cere-i un sfat! Ai sanse sa iei o bursa, ai o medie foarte mare! Felicitari!
Valabil si pentru liceu si pentru facultate: trebuie sa te adresezi secretariatului unitatii de invatamant.
Diriginta este cea care anunta la Comisia de acordarea burselor numele elevilor care sunt in drept sa primeasca.Aminteste-i si poti si sa intrebi la secretariat si cat mai repede sa nu treaca termenul de revizuire a listelor cu cei propusi pentru semestrul al II-lea.
In primul` rand, felicitari pentru medie
Cat despre bursa, da, din cate stiu eu iei daca ai o medie mai mare de 9. 50