anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am niste carti care nu le-am mai dus la bibilioteca liceului as putea sa le duc in vacanta sau in anul urmator?

Răspuns Câştigător
| 93Anna93 a răspuns:

Teoretic,da. Iti va face morala bibliotecara, dar vei scapa repede. Nu cred ca iti va da amenda(astia de la liceu, nu prea dau).Vor fi bucurosi ca le-ai adus si nu au ramas fara ele.

| anonim_4396 explică (pentru 93Anna93):

Nu e problema, ma inteleg super cu bibiliotecara...
si totusi daca era la lucru cand scria pe usa ca avea program i le duceam de cateva ori...

| 93Anna93 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa se intampla mereu laughing cand ai nevoie de bibliotecara, secretara, asistenta nu le gasesti. Daca zici ca bibliotecara este ok, atunci nu e nici o problema.Le poti duce si dupa vacanta.

9 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Dar cartile alea nu au avut un termen? Poti sa le duci la anul' ca ma indoiesc ca deschide la biblioteca in vacanta.

| anonim_4396 explică (pentru Sოﺁℓε):

Ma intelegi ca le aveam chiar de pe primul semestruhee hee)
teoretic ar trebui sa fie un termen, practic e altceva...
sunt 4 carti m-am carat cu ele pe la scoala degeaba, nici bibiliotecara nu e mereu cand are program...

| JustDeedee a răspuns:

Da, poti sa le duci in vacanta sau anul viitor. Nu le puteai duce daca terminai liceul, nu-ti elibera o anumita fisa de care aveai nevoie.

| Commandoo a răspuns:

Dar sigur ca da dat nici nu este obligatoeiu sa le duci Funda imi dai?

| armanu a răspuns:

Da, am avut niste colegi, care nu au dus cartile la biblioteca in acel an, le-au dus, anul urmator ( tarziu si atunci, unii in al doilea semestru )!

| oDyenika a răspuns:

Da. no problem

| AroundZendaya a răspuns:

Mai bine da-le in vacanta ca sa nu cumva sa primesti amenda...