| alexRE a întrebat:

Daca am note bune in primul semestru la facultate. pot primi bursa in al doilea semestru? (mi-a iesit media 9, 1)

4 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Depinde si de numarul burselor acordate pe sectia facultatii si de mediile colegilor tai. daca se dau 5 burse si 5 dintre colegii tai au medii mai mari decat tine atunci nu iei. In principiu presupunand ca te incadrezi cu media in numarul de burse atunci da poti sa iei din sem. II! Bafta!

| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Bursa se acorda in functie de mediile de pe un an intreg,nu o poti primii dupa un semestru!
In cazul in care o sa ai media la fel de buna si pe semestrul urmator,e posibil sa primesti bursa, dar anul care vine, si asta depinde si de media celorlalti colei ai tai pentru ca locurile la bursa sunt limitate!
O zi frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, majoritatea facultăţilor acordă bursă în semestrul II din anul I şi da, poţi să te încadrezi pentru bursa de studiu (aşa se numeşte ea) cea de merit se acorda exclusiv pentru media 10. Felicitări!winking

| Hermosa_Noche_1970 a răspuns:

Am auzit ca nu e vorba numai de note, e vorba si de salariul tutorelui, parca doar pana in 2000-1000 lei iti da bursa... Nu stiu sigur, dar sigur este ca nu tine numai de note.