Nu are nimeni treabă cu tine oriunde ai fi. Este lege care spune că ai dreptul la liberă exprimare.
Dacă are cineva treabă cu tine la şcoală indiferent că este profesor, director sau orice alt rang îi spui astfel: legea spune că am dreptul la liberă exprimare.
Şi gata, le-ai închis guriţa tuturor.
Dovada:
Art. 73 Noul cod civil Dreptul la propria imagine Respectul vieţii private şi al demnităţii persoanei umane Respectul datorat fiinţei umane şi drepturilor ei inerente spune:
Dreptul la propria imagine
(1) Orice persoană are dreptul la propria imagine.
(2) În exercitarea dreptului la propria imagine, ea poate să interzică ori să împiedice reproducerea, în orice mod, a înfăţişării sale fizice ori a vocii sale sau, după caz, utilizarea unei asemenea reproduceri. Dispoziţiile art. 75 rămân aplicabile.
Buna!
Am avut o colega care s-a tuns asa.In primele zile a fost atentionata de catre director/profesori si ulterior si-a tuns parul scurt.Nu stiu ce sa-ti spun, dar sigur vei avea probleme cu profesorii mai incolo.
Depinde si de scoala.....Nu cred ca te-ar lasa cu o asemenea freza, nu corespunde unui institut de invatamant.
O sa te lasa asa, dar o sa-ti scada nota la purtare si toti profesorii vor avea ceva cu tine
anonim_4396 întreabă:
NoAntidote întreabă:
alexcatalin13 întreabă: