Buna! Taxa se plateste inainte si confirm acest lucru prin adaugarea unei chitante care sa ateste ca ai facut plata. Daca ai platit o singura data, nu au cum sa iti retraga mai multi bani.
Nu am platit nimic. Doar ca am vrut sa vad ce optiuni sunt si am dat din greseala, fara sa ma uit pe creere dosar. Daca acum acele dosare figureaza ca retrase, daca am retras dosarele, cand voi incepe sa ma inscriu si cand voi plati taxa imi vor cere bani pentru acele dosare, indiferent daca sunt retrase sau nu, sau voi plati doar pentru dosarele pe care le voi completa?
Platesti pentru dosarul completat. Taxa de admitere o platesti doar o data. Atata timp cat figureaza ca dosare retrase, nu au drept sa iti ceara ceva, nici nu ar avea cum. Bafta cu inscrierea!
Multumesc. Oricum nu aveam nici actele introduse si nici nu am taxa platita. O sa incerc sa fiu mai atent si o sa platesc doar pentru dosarele pe care le completez. Insa in orasul in care vreau eu sa ma inscriu se plateste fiecare dosar.
Fiecare dosar sigur se refera daca depui mai multe dosare in cadrul aceleiasi universitati dar la facultati diferite. De ex. cum e in Bucuresti UB, se poate depune si la litere, istorie, geografie. Astea se platesc de fiecare data pentru ca e alta admitere.
Pe mine ma interesa daca platesti pentru un dosar necompletat si retras
Nu, e clar ca nu din moment ce este necompletat si retras. Nu au cum sa isi ceara bani pe asa ceva.
eugengen1 întreabă:
Curiosul999 întreabă: