Eu iti zic parerea mea da sa nu te speri :p pai 1. las impusca sau ucide pe ala de o dat legea 2. as ajunge la parnaie si as avea motiv sa fiu trista 3.as iesi dar as iesi fericita ca am scapat lumea de legea aia cretina de care zici :d.parerea mea.
Salut! Daca er exista o lege as iesi pe strada cu colegii(scuz cacofonia)si am rade ca prostii, sa le facem in ciuda, ne-am tavali pe jos de ras asa fara motiv.u ce ai face?
Daca ar exista o lege prin care sa se interzica orice fel de exprimare a fericirii asa cum ai zis tu : zambetul, rasul etc. probabil as pleca aceasta tara. Iar daca aceasta, nerespectand-o voi intra la puscarie. Nu se poate ca un singur om să fie fericit, iar dacă nu ar exista fericirea altora, atunci nu ar mai exista deloc fericirea. " Fericirea este un parfum pe care nu îl poţi pulveriza pe cineva fără să ajungă şi pe tine. "
Sper ca te-am ajutat. Pup.
P.S: sa fii fericit mereu
Pai... eu masi face EMO Serios ar fi chiar trist... hmmm ce asi face eu asi rade pe ascuns sa nu ma vada cineva daca nu asi rade asi ajunge depresiva!
Viata nu este completa fara fericire, fara zambet. Dupa parerea mea exista un echilibru iar daca aceasta lege ar exista cu siguranta oamenii s-ar revolta sau pur si simplu nu ar respecta-o.Anyway,eu nu as inceta sa zambesc...Sentimentele nu pot fi controlate.:d
...daca s`ar intampla asta cred ca as face greva foamei acu` pe bune...nu pot sa stau o ora fara sa rad
Pai
tinand cont ca eu sunt facuta sa rad ca asta fac de cand ma stiu rad intruna si sunt facuta pentru kterink:X
as intra la puscarie :d
Daca ar exista o lege ca asta cred ca as protesta deoarece nu are nimeni voie sa ne ia dreptul la fericire
Fara zambet viata nu are rost deci cred ca as continua sa zambesc chiar si in fata mortii fix de ciuda celor care imi interzic