| adriana543768654567895334 a întrebat:

Daca ar exista o lege prin care sa se interzica : zambetul, rasul tot ce tine de fericire [ stiu ca asta nu se va intampla niciodata dar vreau sa va aud parerile ]. Voi ce ati facee?

papa pup

15 răspunsuri:
| KoreaJapan a răspuns:

Ar fi misto! Am fi ciborgi!

| FoarteLetargic a răspuns:

As rade in continuare. Ete asa: laughingrolling on the floor))...

| Dreamer a răspuns:

Eu as fi cel mai mare delicvent din lume happy

| cokocosmy a răspuns:

Eu iti zic parerea mea da sa nu te speri :p pai 1. las impusca sau ucide pe ala de o dat legea 2. as ajunge la parnaie si as avea motiv sa fiu trista 3.as iesi dar as iesi fericita ca am scapat lumea de legea aia cretina de care zici happy :d.parerea mea.

| PsychSţev a răspuns:

Aş prefera să mor decât să mi se interzica să râd. straight face

| metalheart a răspuns:

Salut! Daca er exista o lege as iesi pe strada cu colegii(scuz cacofonia)si am rade ca prostii, sa le facem in ciuda, ne-am tavali pe jos de ras asa fara motiv.u ce ai face?

| MysticWayz a răspuns:

Daca ar exista o lege prin care sa se interzica orice fel de exprimare a fericirii asa cum ai zis tu : zambetul, rasul etc. happy probabil as pleca aceasta tara. Iar daca aceasta, nerespectand-o voi intra la puscarie. Nu se poate ca un singur om să fie fericit, iar dacă nu ar exista fericirea altora, atunci nu ar mai exista deloc fericirea. " Fericirea este un parfum pe care nu îl poţi pulveriza pe cineva fără să ajungă şi pe tine. "
Sper ca te-am ajutat. Pup.
P.S: sa fii fericit mereu happy

| Pandemic a răspuns:

Pai... eu masi face EMO laughing Serios ar fi chiar trist... hmmm ce asi face eu asi rade pe ascuns sa nu ma vada cineva daca nu asi rade asi ajunge depresiva!

| Change a răspuns:

Viata nu este completa fara fericire, fara zambet. Dupa parerea mea exista un echilibru iar daca aceasta lege ar exista cu siguranta oamenii s-ar revolta sau pur si simplu nu ar respecta-o.Anyway,eu nu as inceta sa zambesc...Sentimentele nu pot fi controlate.:d

| DeeDeeInnocentLove a răspuns:

...daca s`ar intampla asta cred ca as face greva foameilaughing acu` pe bune...nu pot sa stau o ora fara sa radlaughing

| niko a răspuns:

Pailaughing
tinand cont ca eu sunt facuta sa radlaughing ca asta fac de cand ma stiulaughing rad intruna big grin si sunt facuta pentru kterink:X rolling on the floor
as intra la puscarie rolling on the floor :d

| Maria_8259 a răspuns:

Probabil ca mas muta din taratongue

| love96 a răspuns:

Daca ar exista o lege ca asta cred ca as protesta deoarece nu are nimeni voie sa ne ia dreptul la fericire

| moldoa12 a răspuns:

Fara zambet viata nu are rost deci cred ca as continua sa zambesc chiar si in fata mortii fix de ciuda celor care imi interzic

| Sinane a răspuns:

I-as da in judecata.laughing