| antrenorfericirero a întrebat:

Dacă ar exista o posibilitate să călătorești în viitor sau în trecut, ce ti-ar placea să faci?

9 răspunsuri:
| deeeaqq a răspuns:

Hm, să călătoresc în trecut.
Ca să-mi repar toate greşelile, să fac o poză cu Eminescu şi să beau un ceai cu Vlad Ţepeş. :3

| miru_9957 a răspuns:

Probabil ambele
Dar mai mult in trecut ca sa pot repara unele greseli

| Agoston_Dana_1970 a răspuns:

Pai daca as putea sa calatoresc in trecut as fii oprit toate razboaiele si as face pace in lume

| Robi1444 a răspuns:

Sincer. nu as vrea deloc sa calatoresc in trecut deoarece daca fac ceva ce nu a fost in viitor. atunci as strica tot de pe glob... Si probabil si pe mine...
Deci... as calatorii doar in viitor, pentru curiozitate. doar pentru curiozitate.

| Bianka26 a răspuns:

In trecut as vrea sa-mi repar greselile.
In viitor as vrea sa vad ce se va intampla, si sa previn momentele neplacute. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa calatoresc in trecut pentru al remedia si imbunatati/repara/(schimba).
Daca mi-as putea schimba trecutul, atunci prezentul ar fi diferit, viitorul ar fi mai bun.
Amintirile mai frumoase, realizarile si indeplinirile mai multe.

| WaterDrop a răspuns:

Sa ma duc in viitor cand va fi posibil zborul interplanetar ca sa plec de aici.

| antrenorfericirero explică:

Întrebarea se referea la ce ti-ar placea să faci nu unde ti-ar plăcea să călătoresti!

| Aberdeen a răspuns:

Aș pleca de la premisa că trebuie să mă amuz. Ar fi un lucru interesant și distractiv, dar nu mi-aș dori să-l iau prea în serios. M-aș lăsa emoționată doar de amintiri, poate, dar nu cu scopul de a mă amesteca în cursul vreuneia dintre cele două călătorii (viitor, trecut).
Prin urmare, mi-ar plăcea să iau un loc, și să-mi privesc filmul, film de durată nedeterminată...