| Alxxzzxx a întrebat:

Dacă ar fi să alegeţi dintre:
geografie, logică şi argumentare, psihologie, sociologie, filosofie ( pentru bac ) ce aţi alege?
Care este cea mai uşoară materie?

8 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Eu aș alege geografia. La simulare în a 12-a am stat în bancă cu unul de la uman care a dat geografie și m-aș fi descurcat să iau o notă de trecere(mie nu mi-a prea plăcut geografia) laughing.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logica si argumentare.
10 lectii, ai luat bacalaureatul.

| Andersen2k18 a răspuns:

Sansele la Logica si Geografie sunt 50\50

| Skippy223 a răspuns:

Dupa parerea mea, filosofie.
In filosofie, nu exista corect sau gresit. Daca sti sa iti pui intrebari si sa raspunzi la ele, fara a raspunde, atunci este usor.
La filosofie e bine sa cunosti cateva personaje importante cum ar fi Kant, Descartes, Diderot. Trebuie sa cunosti sau sa ai o idee despre unii termeni cum ar fi "Eu", sau alegoria cavernei.

Cu putine cunostinte, si o minte deschisa, poti sa fi filosof, iar profesorii nu pot sa spune ca ce ai spus tu e gresit din punct de vedere filosofic. (Decat daca ai scris ceva contradictoriu sau o afirmatie care care contrazice ceva dovedit)

| HarukoMariusDaniel a răspuns:

Eu am ales logica.
Am invatat in 2 saptamani materia pentru BAC. La simulare am luat 9. Foarte usor! Odata ce ai inteles cum sa aplici niste formule, restul e floare la ureche.

| Andrei277 a răspuns:

Sociologie, se ia lejer 10, eu am luat 9, 20 si n-am invatat cine stie ce pentru simulari

| KindduOullie a răspuns:

Eu am de ales aceleas materii, sunt in clasa a XII-a si am decis sa aleg geografie deoarece este usoara si este o materie exacta.