Romana. Dintotdeauna mi-au placut materiile umaniste si mai putin cele exacte. De fapt, in afara de fizica, nicio materie exacta.
Matematica fiindca tine de perspicacitate, gandire, creativitate, logica; ca si romana, trebuie sa ai pasiune pentru unul din cele 2 obiecte ca sa-ti placa; asa cum la limba romana citesti din placere, asa si la matematica poti lucra o problema, sa te bati cu ea, sa vrei s-o invingi
Matematica
Am terminat mate-info
Romana nu mi-a placut niciodata...adica imi place sa citesc insa gramatica si astea...sunt o mare porcarie
La mine situatia e un pic speciala... dar o sa vin totusi cu un raspuns... mama e profa de romana. asa ca mi s-a bagat un pic pe gat materia asta... adev e ca acum ca am terminat-o cu romana imi place foarte mult sa citesc, dar sa fac comentarii - doar sa povestesc cu cineva... in rest nu. gramatica insa e f utila - ma fereste de penibil. oricum dat fiind ca imi place si istoria f mult din romana cel mai interesant mi s-a parut subiectul etimologie.
matematica, on the other hand, a fost pasiunea mea din generala... desi mi-am dat seama mai tarziu ca imi placeau numerele (afacerile mai pe sleau) asa ca dupa ce am terminat liceul al mate info am dat la o facultate de economie... now i'm happy
Sory, eu as alege romana pentru. ca am un diriginte la care nu inteleg nimic.Cand eram in clasere 1-4 si mie imi placea foarte mult matematica.Pt. ca intelegeam totul de la invatatoarea mea. Dar acum, rar daca mai inteleg ceva de la domnul diriginte.
ilovebillkaulitz :* ex adryanna întreabă: