Romanul adolescentului miop, uitete la intrebarea pe care am pus-o si ajuta-ma si tu cu un sfat pls>
1001 de Remedii Casnice - Ed Reader's Digest Bucuresti.Pentru mine este o carte valoroasa si importanta.
,, Etica muncii la romanii de azi,,, mi-a placut super mult, dar nu o am la indemana, e scrisa de o romanca stabilita in Germania, deci numele ei de familie este nemtesc... A venit in tara si a scris ce a vazut si trait din punct de vedere al muncii si al romanilor de dupa '90. Cred ca iti va place cu adevarat!
Si ar mai fi, pe locul 2:,, Conjuratia imbecililor,,, tot asa, nu stiu sa iti spun in momentul acesta numele autorului.
O carte pe care am citit-o recent si care mi-a placut foarte mult e "Bastarda Instanbulului" de Elif Shafak... Cred ca v-ar placea, e foarte interesanta, iar sfarsitul e destul de bun.
Mihail Drumes - Invitatie la vals -> cea mai buna carte de dragoste
http://www.scribd.com/doc/494875/Mihail-Drumes-Invitatie-la-vals
Crima si pedeapsa -Dostoievski ...cand am inceput sa o citesc nu am mai lasat-o jos...sau demonii.
Invitatia la vals - mihail drumes, e o poveste de dragoste trista, mai aveau putin pana erau si ei fericiti dar ceva a intervenit intre ei si s-au sinucis, sper sa-ti placa
Cartea se numeste
Noi nu suntem urmasi ROMEI
I. Al. Br‘tescu-Voine[ti (1942)
the BEST OF
Cea pe care o placi cel mai mult care ai citit-o in copilarie si cea care iti aminteste cu cata placere am citit-o.
Gazda -Stephenie Meyer; Twilight ( amurg, new moon, eclipse, breaking dawn)- Stephenie Meyer; La rascruce de vanturi -Emily Bonte; Elevul Dima dintr-a saptea - Mihail Drumes. lectura placuta!
Drinni întreabă:
AvalohAlyn întreabă: