| xScarlet a întrebat:

Dacă aş vrea să dau un mail la Ministerul Educaţiei, pe ce adresă ar trebui să îl trimit?

6 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Pe site-ul GUVERNULUI am gasit aceasta adresa de Email: public@min.edu.ro Poti sa verifici si tu.
http://www.gov.ro/......1a112.html

| MyShadow a răspuns:

Vrei sa-i feliciti pentru ideea stralucita de-a merge la scoala pe cod portocaliu laughing?

| xScarlet explică (pentru MyShadow):

De fapt, voiam să mă iau de ei, pe bune laughing!

| MyShadow a răspuns (pentru xScarlet):

Se face scoala azi, maine nu... Sa dea Domnul! 1

| MyShadow a răspuns (pentru MyShadow):

Se pare ca au dat dovada de o inteligenta si mai mare: nu se mai face scoala.
Adica cei mici au facut, iar cei mari, nu.

| ACTAisDown a răspuns:

Respectiv, puteti trimite o scrisoare catre catre parlamentari, cu urmatorul text:

Către reprezentanții Parlamentului Român, a Parlamentului European și/sau a membrilor comitetului INTA,

Aș dori să-mi exprim ingrijorările referitoare la Tratatul Comercial Anti-Contrafacere ( Anti-Counterfeiting Trade Agreement - ACTA ) ce urmează sa fie promulgat la nivel European și ulterior adoptat de statele sale membre.

Consider că acest Tratat, ce posedă chiar rol de lege într-o oarecare masura, este periculos pentru libera exprimare in domeniul digital din numeroase puncte de vedere:

ACTA transformă companiile ce oferă servicii de internet ( ISP-urile, service provider-ele ) într-o poliție a copyright-ului prin forțarea lor în a avea responsabilitate directă pentru acțiunile utilizatorilor lor, ceea ce este un concept absurd și nedrept

ACTA constă în aplicarea unor sancțiuni prost ...definite din punct de vedere legal, ce pot fi abuzate ușor de oricine dorește sa atace site-uri vulnerabile

ACTA evită principii de bază democratice și creeaza un proces legislativ paralel, pe care Uniunea Europeana nu ar trebui să îl accepte

ACTA mai mult ca sigur va avea repercursiuni vaste si grave pe toate domeniile, nu numai pe cele inormationale si de divertisment

ACTA oferă marilor industrii de divertisment o arma cu care vor putea brutaliza pe oricine se opune lor ( intenția fiind ceea de a-și maximiza propiul lor profit, pe umerii omului de rând ce va avea de suferit )

În concluzie, vă solicit să adoptați o stare de opoziție față de acest tratat periculos.

Ținta pe care ar trebui să o avem cu toții in vizor este problema pirateriei, nu dreptul la lilbertatea de exprimare.

Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat și pentru înțelegere

Lista de DESTINATARI:
elena.basescu@europarl.europa.eu, theodordumitru.stolojan@europarl.europa.eu, monica.macovei@europarl.europa.eu, traian. ungureanu@europarl.europa.eu, cristiandan. preda@europarl.europa.eu, marian-jean. marinescu@europarl.europa.eu, iosif. matula@europarl.europa.eu, sebastianvalentin. bodu@europarl.europa.eu, petru. luhan@europarl.europa.eu, rares-lucian. niculescu@europarl.europa.eu, oana. antonescu@europarl.europa.eu, adrian. severin@europarl.europa.eu, rovana. plumb@europarl.europa.eu, ioanmircea. pascu@europarl.europa.eu, silviaadriana. ticau@europarl.europa.eu, dacianaoctavia. sarbu@europarl.europa.eu, corina. cretu@europarl.europa.eu, victor. bostinaru@europarl.europa.eu, georgesabin. cutas@europarl.europa.eu, catalin-sorin. ivan@europarl.europa.eu, ioan. enciu@europarl.europa.eu, norica. nicolai@europarl.europa.eu, adinaioana. valean@europarl.europa.eu, renate. weber@europarl.europa.eu, ramonanicole. manescu@europarl.europa.eu, cristiansilviu. busoi@europarl.europa.eu, tudorcorneliu. vadim@europarl.europa.eu, george. becali@europarl.europa.eu, laszlo. tokes@europarl.europa.eu, iuliu. winkler@europarl.europa.eu, csaba. sogor@europarl.europa.eu, vasilicaviorica. dancila@europarl.europa.eu