anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati avea de ales dintre a face o facultate, mai exact Facultatea de Drept si Scoala de Subofiteri de la Campina, ce ati ati alege? care credeti ca este mai de viitor?

8 răspunsuri:
| Euletitia a răspuns:

Buna! Ambele sunt de viitor, depinde acum care ti se potriveste tie mai bine si care iti place mai mult. Eu, personal, a s alege Dreptul, dar decizia e doar a ta.

| victorandrei a răspuns:

Daca faci dreptul ai nevoie de un avocat bun pentru stagiatura (asta costa cateva mii de euro)
Multi se duc la subofiteri, intrebarea este daca au toti locuri... acum cateva saptamani au reusit sa ii repartizeze pe cei promovati de anul trecut.

| NeedForSpeed2013 a răspuns:

Pai daca stai sa te gandesti logic (Scoala de Subofiteri)nu mai suntem ca pe vremea lui Ceausescu iar Facultatea de Drept te-ar ajta mai mult la cate prostii se fac in ziua de azi.Dar eu as alege Scoala de Subofiteri

| NeedForSpeed2013 a răspuns:

Sper ca te-am ajutat.

| AngelBoy a răspuns (pentru NeedForSpeed2013):

Orice raspuns este binevenit.
Am ales, o sa merg la facultate, o sa vad in primul an cum ma descurc, daca totul o sa fie bine si o sa-mi doresc sa continui, o s-o fac, daca nu, scoala de subofiteri este urmatoarea optiune.

| NeedForSpeed2013 a răspuns (pentru AngelBoy):

Ok.Fa cum crezi ca e mai bine.BAFTA

| AmaliaApetri a răspuns:

Viitor au ambele variante, asta daca stii tu sa ti faci un viitor din ele.
Daca ar fi sa aleg eu, as da, cu siguranta la cea de subofiteri, e mai interesanta, plus ca de avocati, geme tara.Multa lume vrea "la Drept".

| lea72 a răspuns:

Scoala de Subofiteri de la Campina, categoric. Daca inveti si iei medie mare nu o sa fie nicio problema cu gasirea unui loc de munca. De avocati de plina tara.