anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati facut/faceti scoala, ce va displace si ce va place la scoala? In afara de pauze si stat cu colegii ( Nu de alta dar oricui ii place asta ) Funda logic ca dau deci nu va faceti griji oh go on

Răspuns Câştigător
| Christinex a răspuns:

Ce imi displace : - profii care se razbuna pe cineva dandu-i o nota mica daca acel elev l-a barfit ( care-i treaba, toti suntem victimele celorlalti fie ca vrem, fie ca nu )
- testele neanuntate
-profii care nu-ti inteleg scrisul si la teste desi ai raspuns corect la intrebare ei inteleg altceva
-profii care mereu te puncteaza aiurea ( am primit odata 8, 49 la un test si nu a vrut sa-mi mai dea o sutime! )
-nu-mi place la scoala ca se dau prea multe teme, se mai gasesc si colegi mai fitosi cu telefoane si accesorii smechere pe care nu toata lumea si le poate permite
ce-mi place la scoala
-ai ceva de invatat si te va ajuta in viata
-prietenii adevarati care iti vor fi aproape la bine si la rau oricand
-petrecerile
-imi plac foarte mult testele anulate si notele de 10 moca laughing
sii.cam atat. ah da. si zilele libere

7 răspunsuri:
| Gumitsăă a răspuns:

Bai, deci imi displace cum unii profesori se cred ai naibii de buni si te trateaza super naspa, de parca niciodata nu o sa'l ajungi pe el. Si bineinteles testele neanuntate:d. Imi plac foarte mult activitatile distractive cu colegii mei. Orele in care nu vin profii la ora iar noi putem face ce vrem laughing In concluzie, o fi scoala rea si plictisitoare dar are si lucrurile ei bune!winking Bafta!

| stweety10 a răspuns:

Nu`mi place deloc, de fapt urasc ca trebuie sa ma trezesc de dimineata, eu dorm foarte tarziu si cand imi e si mie somnul mai dulce atunci aud ca suna alarma. Nu`mi plac orele de sport, avem un prof destul de rau care ne alearga toata ora, si ne pune sa jucam handbal cu baietii, ei dau tare cu mingea si ne lovesc mereu crying. Nu imi place ca avem prea multe ore si materii, ar trebui sa mai reduca din ele, si nu`mi mai place faptul ca pauzele sunt foarte mici, primele 3 sunt doar de 5 minute crying. Imi place ca am colegii haiosi si rad toata ziua de ei.

| Pufi1999 a răspuns:

Imi displace profa de religie, mereu imi atrage atentia pentru ceva. Imi place proful de desen, e glumet si cel de istorie la fel.

| contpublic a răspuns:

Pai miar place profii de trebuie cum e profa mea de desen pe care o iubeskkk :X baieti mai marii X:X, sa fiu de serviciu X:X: miar displace profii aia enervanti x-( scrisu cu creta laughing, scosu la tabla si matematicaaalaughing)

| Lucian02 a răspuns:

Imi place Profa de biologie sta de vorba toata ora cu o colega iar toti colegi vin la banca mea sa le spun bancuri, apoi spun si ei care nu spune pleaca

| AleD a răspuns:

Pai imi plk uneori orele cand ne distram in ele logiclaughing,sau ne mai pun filme cateodata(da filme legate de ceva despre care am invatat nu orice filmlaughing),mai ask muzica in pauze,radem(mda tuturor le plac pauzele si statu cu colegiihee hee),imi place ca mai aud ce e nou prin scl/oras,is imp cu aproape toti pr,si desi i ciudat,mai invat lucruri interesante la anumite materiilaughing)). Apai de siplacut imi displace ca trebuie sa invatam si sa ne facem temele,ca nu putem merge numa cand avem cheflaughing,ca avem teste,teze,examene,cand ne scoate la tabla si nu stim nimiclaughing,cand se cearta colegii,cand ma plictisesc in timpu orelorlaughing,numi plk mate,chimie,fizicahee heenumi plk trezitu devreme, ca trebuie sa mergem si iarna pe frig, numi plk ca imi ocupa scoala si chestiile pentru scoala aproape tota ziuarolling eyes,si daca anul asta ne face uniforma nici aia nu cred co sa-mi placalaughing

| MigoriaMt2 a răspuns:

Fetele big grinbig grinbig grin
Primul plan de scl big grin

Întrebări similare