Eu am facut meditatii al mate anul trecut(eram a 8a) si dadeam 30 de lei pe sedinta(adica doua ore). Faceam doua ore pe saptamana(in aceeasi zi). Eu nu am facut cu o rpofesoara si iti spun ca asa e mai bine pentru ca este mai ieftin. Acum preturile variaza, s-ar putea sa fie si mai scump de atat(sa zicem 50 de lei)...
Buna.
Colegele mele fac meditatii sunt clasa a 8-a si fac 2 ore si sau 25 lei pe amundoua orele.
Acum depinde de fiecare.
Pai eu fac din a 5 si acum sunt a 7 si asa in medie cam 150-200 ii dau! da oricum mai mult de 200 nu iti poate cere(200 lei vechi)
Eu mai devreme am venit de la prima meditatie din viata mea.:
La mate, si sunt tot a 8-A.
Dau 25 de lei pentru o ora jumate.
Vreau sa fac si la romana, dar nu stiu daca ma primeste profesoara caci ma cert des cu dansa.
Da eu fac la mate si imi ia 30 RON / 2 ore. Este o profa care lucreaza si cu olimpici care iau numai 100 de pct la toate concursurile
Din cate stiu eu un profesor mai putin cunoscut iti ia cam 20-30lei/ora, iar unul cu "pretentii" chiar si 50lei/ora.(Cand zic ora ma refer la 60 de minute).
Ciao.
Si eu merg la meditatii la mate, sunt a VII-a si dau 15 lei pentru 1 ora, insa de cateva saptamani stau 1 ora jumate si platesc 20 de lei.
Banii ii platesc pe loc, dupa termianrea fiecarei ore.
P. S: uneori nu isi da profa seama cum trece timpu` si stam aproape 2 ore pentru. 20 lei.
Pa, pa!
Eu sunt din iasi si este o profesoara care pentru o sedinta de 2-3 ore iti ia 40 lei
Adi1987 întreabă: