Mie una nu-mi vine un cuvant mai frumos in minte decat „CURVE" sau „TARFE" sau ceva in genu.
Uite un banc Vine barbatu seara acasa, tranteste usa si zice femeii: -hai imbraca-te ca asta seara avem program! -ce program draga? intreaba mieroasa nevasta. -mergem la curve! zice dementu', satul de 20 de ani de casnicie. -cum la curve? intreaba nevasta. -uite asa la curve. eu ma duc la blonda aia de vizavi, si tu te duci la mata!
"abarbaȚite" De ce ai nevoie de alte cuvinte daca intelesul e tot acelasi?
Desi e culmea ca barbatii cand umbla cu mai multe femei sunt cei mai buni(asa se considera). Si pe ei toata lumea ii admira, iar cand o femeie umbla cu mai multi barbati i se spune ca e curva, nu e drept, eu cred ea e DESTEAPTA(pentru ca nu sta numai cu un barbat care o inseala) si FRUMOASA(pentru ca are multi barbati in jurul ei, pretendenti). Cred ca fata care umbla cu mai multi e pretioasa(iar ei trebuie sa se lupte pentru ai dovedi care e mai bun si o merita, nu sa fie jignita, pentru ca inseamna ca persoana respectiva nu o merita)
Iar daca fata nu inseala si e dornica sa iubeasca, pai atunci sa caute pe cineva care sa nu o insele si sa o iubeasca, daca crezi in cineva si nu e asa...incearca iar pana gasesti.
Piticoatta întreabă: